Τα LEGO Boost φέρνουν τα δημοφιλή τουβλάκια στη νέα εποχή [Βίντεο]

Τα LEGO Boost φέρνουν τα δημοφιλή τουβλάκια στη νέα εποχή (video)
Τα τουβλάκια της LEGO, ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια όλων των εποχών, πειραματίζεται με διάφορους τρόπους για να αυξήσει τη δημιουργικότητα των μικρών παιδιών, με το LEGO Boost να παρουσιάζεται στη CES και να μας εντυπωσιάζει.
Αυτό που θέλει να καταφέρει το LEGO Boost είναι να εμπνεύσει μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό, με το να δημιουργήσουν κατασκευές από LEGO τουβλάκια, πολλά από τα οποία διαθέτουν διαφορετικούς αισθητήρες και μηχανισμούς. Έτσι μια δημιουργία μπορεί από στατική να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού σ' αυτή μπορεί να προστεθεί κίνηση, ήχος, ακόμα και προσωπικότητα. Ο προγραμματισμός όλων των παραπάνω γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής για tablet που διακρίνεται για την εύκολο χειρισμό αλλά και τις δυνατότητες που παρέχει.

Άλλοι διαθέσιμοι αισθητήρες μπορούν να αντιλαμβάνονται την απόσταση μεταξύ της κατασκευής και του δημιουργού της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για νέα σενάρια δυνατοτήτων. Μέσω της εφαρμογής, κάθε παιδί μπορεί να δει διάφορα σχέδια με οδηγίες για τη δημιουργία συγκεκριμένων κατασκευών, τα οποία μπορούν όμως να αποτελέσουν και το έναυσμα για άλλες κατασκευές με μόνο περιορισμό τη φαντασία.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το αρχικό σετ που θα διατεθεί στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα δίνει την ευκαιρία στο παιδί να δημιουργήσει 5 διαφορετικά μοντέλα με τις ονομασίες Vernie το ρομπότ, Frankie η γάτα, Κιθάρα 4000, Multi-Tool Rover 4 (M.T.R.4), καθώς και το Autobuilder, καθένα από τα οποία θα εστιάζουν σε διαφορετικούς τομείς. Η τιμή όπως έχει ανακοινωθεί από τη LEGO θα διαμορφώνεται στα €160.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.