HTC U Ultra: Επίσημα με νέο design, δεύτερη οθόνη και Snapdragon 821 [Βίντεο]

HTC U Ultra revealedΣε επίσημο event που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, η HTC ανακοίνωσε το νέο της smartphone HTC U Ultra, ένα κινητό «inspired by you and made for you». Αν και στην παρουσίαση δεν αναφέρθηκε ως ναυαρχίδα, πρόκειται για μοντέλο με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας.Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν είναι η επικάλυψη από ζαφείρι, ένα χαρακτηριστικό που είχε ακουστεί κάποτε πολύ έντονα ότι θα φέρει η Apple στο iPhone, αλλά δεν το έκανε. Η επικάλυψη από ζαφείρι προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στο κινητό, αλλά διευκρινίστηκε ότι θα έρθει μόνο σε ειδική έκδοση του HTC U Ultra, η κανονική έκδοση μάλλον θα περιορίζεται σε Gorilla Glass.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η οθόνη που είναι 5.7 ιντσών Super LCD5 ανάλυσης Quad HD. Στην πάνω πλευρά έχει τοποθετηθεί και μια δευτερεύουσα οθόνη 2 ιντσών με ανάλυση 160×1040 pixels. Η δεύτερη οθόνη χρησιμοποιείται για τα notifications που παρέχονται από την AI assistant της HTC. Η δεύτερη οθόνη είναι κάτι ανάλογο με εκείνη του LG V20.

Ένα κόμη νέο χαρακτηριστικό είναι το U Sonic – μια λειτουργία ήχου που προσαρμόζει την αναπαραγωγή ήχου του τηλεφώνου στο αυτί του χρήστη. Επιπλέον, από το HTC U Ultra φαίνεται να λείπει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, ως θύρα για ακουστικά θα χρησιμοποιηθεί η USB Type-C.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το HTC U Ultra φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.15 GHz Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU. Η μνήμη RAΜ είναι 4GB, διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 64/128GB επεκτάσιμη μέσω microSD έως 2TB. Η κάμερα είναι 12 Megapixel HTC Ultrapixel 2, 1.55μm pixel με laser auto focus, PDAF, OIS, διάφραγμα φακού f/1.8 και dual tone LED flash, η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Τρέχει Android 7.0 Nougat και φορά μπαταρία 3000mAh.

Η νέα φιλοσοφία της HTC με το HTC U Ultra είναι το «Liquid surface», προωθείται ως ένα πλήρως συμμετρικό και all-metal unibody smartphone, που όμως εξωτερικά χρησιμοποιεί γυαλί.

Το HTC U Ultra θα διατεθεί στην αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο, αλλά δεν δίνεται συγκεκριμένη ημερομηνία. Η τιμή του στις ΗΠΑ είναι στα 749 δολάρια, οι προ-παραγγελίες άνοιξαν ήδη και οι αποστολές ξεκινούν μέσα Μαρτίου.

HTC U Ultra revealed

htc u ultra official

htc u ultra official

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.