Τα 7 καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας ήχου και μουσικής

Black Audio Machine DeviceΤα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας ήχου και μουσικής για 'σένα που ασχολήσε με την μουσική επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά.









Audacity

Το Audacity είναι ένα δημοφιλές δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου και ηχογράφησης με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή αρχεία ήχου. Προτείνετε για τον αρχάριο αλλά και τον επαγγελματία χρήστη. Μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση,διαγραφή,sound effects κ.α.

Λειτουργικά: Windows,Mac,Linux.

Wavosaur

Το Wavosaur είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα music-mixing επεξεργασίας και ηχογράφησης ήχου και μουσικής το οποίο δεν προτείνετε και τόσο για αρχάριους χρήστες αλλά για επαγγελματίες χρειάζεται χρόνος μέχρι να το μάθει ο αρχάριος. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να επεξεργαστείτε να μετατρέψετε να καταγράψετε (αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση,sound effects κλπ.) να παράγετε μουσικά loops υπάρχει δυνατότητα batch processing υποστήριξη ASIO και VST.Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό αρχείων wav,mp3,VOX,ΟΕΕ,au,AKAI S1000 και πολλά ακόμα. Παρέχει επίσης την δυνατότητα στον χρήστη για recording από οποιαδήποτε πηγή ήχου ακόμη και από Internet Radio station.

Λειτουργικά: Windows.

WavePad Sound Editor


Το WavePad Sound Editor είναι ένας πλήρης επαγγελματικός audio editor που μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας κομμάτια μπορείτε να κόψετε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε να προσθέσετε εφέ και πολλά ακόμα. Προτείνετε για αρχάριους και για επαγγελματίες. Τα αρχεία που υποστηρίζει είναι MP3, WAV, VOX, GSM, WMA, AAC, Real Audio,  AU, AIF, FLAC, OGG.

Λειτουργικά: Windows,Mac,Linux.

 Power Sound Editor

Το Power Sound Editor είναι ένα πολύ καλό και δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο κάνεις επεξεργασία και καταγραφή ήχου, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου mixes μπορείτε να εγγράψετε ήχο από το DVD,VCD,CD Player,MP3 Player,RealPlayer, Windows Media Player, συνομιλία στο Internet, σταθμούς Internet Radio κτλ. Επίσης διαγραφή, αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση και να προσθέσετε διάφορα εφέ κ.α. Υποστηρίζει αρχεία MP3, MP2,WMA, WAV, OGG,Windows Media Audio,Ogg Vorbis κ.α.

Λειτουργικά: Windows,Mac,Linux.

LMMS(Linux MultiMedia Studio)


Το LMMS(Linux MultiMedia Studio) είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα στούντιο μουσικής θα λέγαμε που απευθύνετε κυρίως σε επαγγελματίες το οποίο σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε να παράγετε μουσική με τον υπολογιστή σας να συνθέσετε να μιξάρετε το δικό σας κομμάτι.

Λειτουργικά: Windows,Mac,Linux.

FL Στούντιο (Fruity Loops)

Το FL Στούντιο (Fruity Loops) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα προγράμματα μουσικής παραγωγής. Μπορείτε να συνθέσετε, να επεξεργαστείτε, να ηχογραφήσετε, να τροποποιήσετε, να μιξάρετε, να διορθώσετε τους τονικούς ύψους, διόρθωση τόνου, δημιουργία αρμονιών, αλλαγή χρονικής διάρκειας με διατήρηση σταθερού τόνου, τεμαχισμός και παρακολούθηση ρυθμού και άλλα. Αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση κλπ. Ακόμα πρόσθετα εφέ (plug-ins).

Λειτουργικά: Windows,Mac.

Music Editor Free

Το  Music Editor Free είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου και μουσικής, μοιάζει λίγο με το Office με το οποίο ηχογραφείτε και επεξεργαστείτε διάφορα μουσικά κομμάτια. Μπορείτε να  κάνετε όπως και τα παραπάνω προγράμματα που σας έδειξα αποκοπή, διαγραφή, αντιγραφή και επικόλληση μεταβολή της έντασης και να προσθέσετε διάφορα εφέ σε αυτά.

Λειτουργικά: Windows,Mac.

Η ανάρτηση ενημερώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.