Οι 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γυμναστικής για Android και iOS


Η γυμναστική τo fitness παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή του ανθρώπου σήμερα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, πρέπει να διατηρούμε έναν υγιή τρόπο ζωής τόσο και για την εξωτερική εμφάνιση για περισσότερη ενέργεια και δύναμη αλλά και την εσωτερική μας υγεία γιατί όσο είμαστε ψυχικά καλά τόσο λιγότερο αρρωστένουμε αυξάνετε επίσης η αυτοπεποίθηση μας και η παραγωγικότητα μας είναι σε υψηλά επίπεδα. Ακόμα επιθυμούμε να είμαστε εμφανίσιμοι και αρεστοί από τους γύρω μας αλλά κυρίως το κάνουμε για τον εαυτό μας κάτι που στην πορεία ξεχνάμε. Σήμερα ο τρόπος ζωής μας είναι πιο γρήγορος ποιο πολυάσχολος από οποιαδήποτε άλλη γενιά και μπορεί να μην ξέρουμε ότι πάντα μαζί μας κουβαλάμε έναν προσωπικό γυμναστή (personal trainer) στην τσέπη μας. Το smartphone μας  μπορεί να μας βοηθήσει με τις κατάλληλες εφαρμογές να το πετύχουμε αυτό και στη συνέχεια να διατηρούμε αυτό το οποίο "χτίσαμε". Δείτε τις 5 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Home Workouts

Το Home Workouts παρέχει καθημερινές ρουτίνες προπόνησης για όλες τις κύριες μυϊκές σας ομάδες. Μέσα σε λίγα λεπτά την ημέρα, μπορείτε να χτίσετε μυς και να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να πάτε στο γυμναστήριο. Δεν απαιτείται εξοπλισμός ή προπονητής, όλες οι ασκήσεις μπορούν να εκτελεστούν μόνο με το σωματικό σας βάρος.




Η εφαρμογή έχει προπονήσεις για τους κοιλιακούς, το στήθος, τα πόδια, τα χέρια και τους γλουτούς σας καθώς και προπονήσεις για ολόκληρο το σώμα. Όλες οι προπονήσεις έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς. Κανένα από αυτά δεν χρειάζεται εξοπλισμό, επομένως δεν χρειάζεται να πάτε στο γυμναστήριο. Παρόλο που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά την ημέρα , μπορεί να τονώσει αποτελεσματικά τους μυς σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κοιλιακούς στο σπίτι.

Λήψη: Android iOS

MyFitnessPal

 
Το MyFitnessPal είναι μια εύχρηστη εφαρμογή πολύ δημοφιλής η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την υγεία σου σωματικά και διατροφικά. Επίσης παρέχει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων με πάνω από 14 εκατομμύρια διατροφές και πάνω από 200 εκατ. χρήστες. Το MyFitnessPal μετράει τις θερμίδες τις οποίες καταναλώνεις μετά από κάθε γεύμα τις θερμίδες που καις, μετράει της θερμίδες από τα τυποποιημένα προϊόντα με τη θερμιδική τους αξία πριν εσείς τα καταναλώσετε απλά πρέπει να ενημερώνετε και το ιστορικό σας. Φτιάχνετε ένα προφίλ στο οποίο βάζετε την ηλικία, βάρος, επίπεδο φυσικής κατάστασης κλπ.


ΛήψηAndroid  iOS

Adidas Runtastic

Από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές αυτού του είδους. Στις 5 Αυγούστου 2015, η Adidas αγόρασε τη Runtastic για 220 εκατομμύρια ευρώ και μετονομάστηκε σε Adidas Runtastic. Το Adidas Runtastic απευθύνεται κυρίως σε όσους αγαπούν το τρέξιμο, πεζοπορία, κολύμπι κ.α.. Διαθέτη ενσωματωμένο Gps το οποίο καταγράφει την διαδρομή την οποία τρέχετε μετράει πόση ώρα τρέχετε την απόσταση την ταχύτητα σας και κρατάει πλήρες ιστορικό. Έχει διαφορετικούς τύπους προπόνησης και σε βάζει σε ανταγωνισμό με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Υπάρχουν περισσότερες από 90 αθλητικές δραστηριότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε με το adidas Running!




Λήψη: Android iOS

Workout Plan & Gym Log Tracker (JEFIT)


Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή γυμναστικής με πάνω από 10 εκατ. μέλη προσφέρει ενσωματωμένο Gps πλούσιο σε χαρακτηριστικά που μπορείτε να οργανώσετε το πλάνο των προπονήσεων και να γίνεστε καλύτερος κάθε μέρα. Ασκηθείτε στο γυμναστήριο ή από το σπίτι με συμβουλές κατά την διάρκεια της άσκησης σας ακόμη συμβουλές για την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, εμψυχωτικά λόγια που θα σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε καλύτερα στην άσκηση σας προσθέτοντας σας δηλαδή ένα κίνητρο. Προγράμματα για αρχάριους και προχωρημένους.




Λήψη: Android iOS

Fitness & Bodybuilding

Cover artΑυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, Fitness & Bodybuilding είναι μια εκτεταμένη βάση δεδομένων με ασκήσεις για κάθε μυϊκή, με λεπτομερή περιγραφή και βίντεο για κάθε άσκηση. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει τα σχέδια προπόνησης για το bodybuilding, powerlifting.


Fitness & Bodybuilding - μικρογραφία στιγμιότυπου οθόνηςFitness & Bodybuilding - μικρογραφία στιγμιότυπου οθόνηςFitness & Bodybuilding - μικρογραφία στιγμιότυπου οθόνης


Λήψη: Android iOS

Runkeeper


Το RunKeeper είναι μια από τις δημοφιλείς εφαρμογές αυτού του είδους η οποία απευθύνεται σε αθλητές και μη έχει πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες κυρίως στο iOS και το Android. Καταγράφει όλα τα δεδομένα από την γυμναστική σας τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη προσφέρει ανταγωνισμό με τους άλλους χρήστες μέσω ενός χαρακτηριστικού με την ονομασία Running Groups στο οποίο μάλιστα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλειστό group στο οποίο θα επιλέγετε εσείς ποιοι θα  συμμετέχουν έως και 25 άτομα τα οποία μπορεί να επιλέξετε εσείς. Μπορεί να λειτουργήσει και εκτός σύνδεσης(offline).




Λήψη: Android iOS

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.