Η Samsung δεν γνωρίζει ακόμα τον λόγο που τα Galaxy Note7 έπιαναν φωτιά

Αποτέλεσμα εικόνας για Galaxy Note7 boomΠριν μερικές εβδομάδες, η Samsung είχε δηλώσει πως έχει ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσει την αιτία πίσω από τα επικίνδυνα περιστατικά που οδήγησαν στην ανάκληση του Galaxy Note7, και πως θα γνωστοποιούσε τα όποια ευρήματα.Τώρα, σύμφωνα με μία αναφορά της Wall Street Journal, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία ακόμα δεν γνωρίζει ποια ήταν ακριβώς η εταιρεία για τα περιστατικά με τις φωτιές.
“Αναγνωρίσαμε ότι δεν εξακριβώσαμε την αιτία την πρώτη φορά και θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο που είναι η εξεύρεση της αιτίας” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. “Η ασφάλεια των πελατών μας παραμένει πρώτη προτεραιότητα μας όπως και η ανάκτηση στο 100% των συσκευών Galaxy Note7 από την αγορα”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν αναφορές ότι άτομα που προέρχονται από την ομάδα ανάπτυξης του Galaxy S8 “επιστρατεύτηκαν” για να ανακαλύψουν την αιτία του προβλήματος, και κάτι τέτοιο είναι λογικό, αφού αν συνεχιστεί η έρευνα για μεγάλο διάστημα χωρίς να βρεθεί η αιτία του προβλήματος, τότε ενδέχεται να καθυστερήσει ή ακόμα και να ματαιωθεί το λανσάρισμα του Galaxy S8 (ορισμένο ισχυρίζονται ότι το λανσάρισμα θα καθυστερήσει κατά δύο εβδομάδες).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.