Δεν θα κατασκευάζει πλέον οθόνες η Apple

Η Apple αφήνει πίσω της οριστικά την κατασκευή οθονώνΗ αναφορά στις νέες οθόνες της LG από τον Phill Schiler της Apple πριν μερικές ημέρες στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων MacBook Pro, μας οδήγησε σε κάποια -μη επιβεβαιωμένα- συμπεράσματα για το μέλλον των οθονών της Apple.
Όμως όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα TheVerge, η Apple έχει αποχωρήσει οριστικά από τη συγκεκριμένη αγορά. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Apple στην ιστοσελίδα, κάτι που δικαιολογεί την προώθηση των δύο οθονών της LG με αναλύσεις 5K και 4K στην παρουσίαση των νέων MacBook αλλά και την πώλησή τους από το Apple Store.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, η Apple ανακοίνωνε την απόσυρση της μοναδικής οθόνης που κατασκεύαζε με εντυπωσιακή εμφάνιση και με έξοδο Thunderbolt κάτι που έκανε πολύ εύκολη τη σύνδεσή της με τους φορητούς υπολογιστές της εταιρείας. Μετά και την παρουσίαση του iMac με οθόνη ανάλυσης 5K, πολλοί υπέθεσαν ότι στα σχέδια της Apple βρισκόταν μια νέα ανεξάρτητη οθόνη με την ίδια ανάλυση. Πλέον όμως μια τέτοια κίνηση θα παραμείνει στα πλαίσια της φαντασίας αφού είναι σαφές ότι η εταιρεία επέλεξε τουλάχιστον για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μια συνεργασία με την LG η οποία φέρει δυνατότητες για καλύτερη συνεργασία των δύο προϊόντων.

Με θύρες Thunderbolt 3, και οι δύο νέες οθόνες της LG μπορούν να φορτίσουν την ίδια στιγμή το MacBook Pro με το οποίο είναι συνδεδεμένες ενώ ο χειρισμός της φωτεινότητας αλλά και άλλων ρυθμίσεων γίνεται απευθείας από τον υπολογιστή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.