Το 77% των gamers προτιμά τα φυσικά από τα ψηφιακά αντίτυπα

Αποτέλεσμα εικόνας για many magazinesΗ ερώτηση είναι ψηφιακό ή φυσικό αντίτυπο, όσον αφορά στην αγορά ενός παιχνιδιού; Η κάθε πλευρά έχει τα δικά της επιχειρήματα, όμως η ζυγαριά μάλλον γέρνει στο ότι τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής μορφής είναι περισσότερα.

Για παράδειγμα ένα ψηφιακό αντίτυπο ενός παιχνιδιού δεν πιάνει χώρο, δεν κινδυνεύεις να το χάσεις αν αλλάζεις συσκευές, δεν περιμένεις να το παραλάβεις όταν το παραγγείλεις, απλώς το κατεβάζεις αμέσως, κλπ.

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η MCVUK, η πλειοψηφία των gamers ακόμη προτιμά να αγοράζει τα παιχνίδια σε φυσική αντί για ψηφιακή μορφή. Το παρακάτω γράφημα δείχνει ότι στο σύνολο των ερωτηθέντων, το 77.1% τάσσεται υπέρ του φυσικού αντίτυπου.

Αν χωρίσουμε τους gamers ανάλογα με το φύλο, οι άνδρες είναι αυτοί που προτιμούν περισσότερο από τις γυναίκες τα ψηφιακά αντίτυπα, με ποσοστά 27.5% και 19.1% αντίστοιχα. Οι γυναίκες που προτιμούν να πιάνουν στα χέρια τους τα παιχνίδια που αγοράζουν έχουν ποσοστό 80.9% και οι άντρες 74.3%. Στο σύνολο, μόνο το 22.9%, και από τα δυο φύλα, δηλώνει την προτίμησή του στα ψηφιακά αντίτυπα.

Εσείς τι επιλέγετε και γιατί;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.