Ιδού η GoPro Hero 5 Black η νέα ναυαρχίδα με τιμή 430 ευρώ[Βίντεο]

gopro hero 5Η GoPro ανακοίνωσε και επίσημα (μετά από πολύ καιρό) τη νέα της ναυαρχίδα GoPro Hero 5 και είναι η πρώτη της με οθόνη αφής 2 ιντσών. Διαθέτει αισθητήρα 1/2.3″ και καταγράφει video 4K στα 30fps, 1440P στα 80fps και 1080 στα 120fps και φωτογραφίες 12 megapixels (σε RAW φορμά).

Η νέα GoPro Hero 5 Black υποστηρίζει φωνητικές εντολές σε συνολικά 7 γλώσσες, αλλά έχει και ένα κουμπί για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της. Διαθέτει βελτιωμένο ψηφιακό σταθεροποιητή, μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων φωτογραφιών 30 καρέ το δευτερόλεπτο και λειτουργία Time Lapse.

Είναι αδιάβροχη με τη δυνατότητα να φτάνει 10 μέτρα κάτω από το νερό, χωρίς housing, διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, GPS και είναι συμβατή με όλα τα αξεσουάρ της εταιρείας.

H GoPro Hero 5 είναι διαθέσιμη άμεσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας με τιμή στα 430 ευρώ.


Μαζί με την GoPro Hero 5 ανακοινώθηκε και η GoPro Hero 5 Session, η οποία είναι στα 10 Megapixel, δεν διαθέτει GPS, RAW, τη δυνατότητα λήψης wide dynamic range videos και απουσιάζει η οθόνη. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια ενώ η η τιμή της Session είναι πιο οικονομική στα 330 ευρώ και θα γίνει διαθέσιμη 2 Οκτωβρίου.


gopro hero 5 session

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.