Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για dual-camera 12 και 13 MP

Galaxy S8 cameraΗ Samsung τελείωσε με τις μεγάλες ανακοινώσεις φέτος, έχοντας κάνει τα αποκαλυπτήρια σε Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy Note 7. Τα βλέμματα στρέφονται στα σχέδια του 2017, όπου τους πρώτους μήνες περιμένουμε το Samsung Galaxy S8.

Πριν από μερικούς μήνες είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι Apple και Samsung είναι τα δυο μεγάλα ονόματα που κάνουν δοκιμές dual καμερών για να μπουν στις μελλοντικές συσκευές τους. H Apple, όπως όλα δείχνουν θα βάλει διπλή κάμερα στο iPhone 7 Plus, που ανακοινώνεται την επόμενη Τετάρτη στις 7 του μήνα. Όσο για τη Samsung, οι φήμες λένε ότι θα κάνει τη μετάβαση σε dual-camera με το Samsung Galaxy S8.

Οι πληροφορίες έρχονται από το κινέζικο Weibo από leaker που έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος στο παρελθόν και επισημαίνει ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχε μια κάμερα 12 Megapixel και μια 13 Megapixel. Η διπλή κάμερα πιθανόν να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικό πεδίο εστίασης και καλύτερη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Για την εμπρόσθια κάμερα ακούγεται επίσης ότι θα υπάρξει κάποια αναβάθμιση, θα πάει στα 8 Megapixel αντί για 5 Megapixel που είναι στο Samsung Galaxy S7. Φυσικά περιμένουμε και το σκάνερ ίριδας που μπήκε φέτος στο Samsung Galaxy Note 7.

Ακόμη έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας για να δούμε τι θα βάλει η Samsung στην επόμενη ναυαρχίδα της, όμως φαίνεται πως η dual-camera γίνεται το επόμενο trend και θα τη βλέπουμε σε όλο και περισσότερα μοντέλα μεγάλων και μικρών ονομάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.