Smartphone που υπόσχεται ότι μένει ανοιχτό για 3 μέρες

Smartphone που υπόσχεται ότι μένει ανοιχτό για 3 μέρες Με έδρα το Μαϊάμι, μια κατασκευάστρια εταιρεία smartphone, η Blu, γνωστή - όπως και τόσες εταιρείες αυτή την περίοδο - για την παραγωγή φθηνών τηλεφώνων λανσάρει τώρα ένα νέο τηλέφωνο και υπόσχεται κάτι που ποθούν όλοι οι ιδιοκτήτες των smartphone: αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Blu Energy XL, λοιπόν, που λανσάρει είναι ένα 6 ιντσών smartphone Android με 5,000mAh μπαταρία η οποία είναι σύμφωνα με το mashable, σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες μπαταρίες που κυκλοφορούν. Κάνοντας μια γρήγορη σύγκριση με δημοφιλή τηλέφωνα του σήμερα το δημοσίευμα συμπεραίνει τα εξής: Το iPhone 6S Plus έχει 2.750 mAh μπαταρία, το Samsung Galaxy S7 Edge διαθέτει μια μπαταρία 3,600mAh και το Mate της Huawei 8 έχει μια μπαταρία 4,000mAh. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του Blu Energy XL διαρκεί 30 ημέρες σε κατάσταση αναμονής ή έως τρεις ημέρες σε κανονική χρήση.

Τρεις ημέρες χρήσης ακούγεται σαν παραμύθι σε έναν κόσμο όπου τα περισσότερα smartphones δεν διαρκούν πολλές φορές ούτε μία μέρα. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει αν οι αξιώσεις της Blu είναι αλήθεια ή όχι, αλλά αυτό θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Τον τελευταίο καιρό πάντως πληθαίνουν οι όχι και τόσο γνωστές εταιρείες που υπόσχονται smartphones με εντυπωσιακές λειτουργίες και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο εκτός από τις υποσχέσεις για πολύ δυνατή μπαταρία αναφέρεται ότι θα έχει γενικά πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που μπορούν να ανταγωνιστούν κορυφαία smartphones. 3GB μνήμης RAM, 64GB εσωτερική μνήμη, μια κάμερα 13 megapixel και μια 5 megapixel selfie κάμερα είναι μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά.  Και όλα αυτά βέβαια σε πολύ χαμηλή τιμή. Αυτό που αναμένεται τώρα είναι αν θα τηρήσει την υπόσχεσή της.

Πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.