Ταχύτερη φόρτιση στο iPad Pro κατά 64% με τον αντάπτορα USB Type-C

Εκτός από τις ανακοινώσεις νέων συσκευών, στο event που πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες η Apple, παρουσίασε και νέα αξεσουάρ, όπως το καλώδιο USB Type-C to Lightning, το οποίο κοστίζει $25 και προορίζεται για φόρτιση μιας Apple συσκευής με θύρα Lightning, μέσω του Macbook 12 ιντσών που διαθέτει μία και μοναδική USB Type-C θύρα.
Εκτός από το καλώδιο, η Apple κυκλοφόρησε και ένα power brick 29W με θύρα USB Type-C που κοστίζει $50. Σύμφωνα με το 9to5Mac, ο συνδυασμός των δύο αυτών νέων αξεσουάρ ταιριάζει απόλυτα με το iPad Pro των 12,9 ιντσών, καθώς φορτίζει τη μπαταρία της συσκευής πολύ πιο γρήγορα από ότι ο φορτιστής 12W που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Συγκεκριμένα, το 9to5Mac δηλώνει ότι με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του iPad Pro, η συσκευή είχε φτάσει στο 5% με φόρτιση 20 λεπτών, ενώ με τα νέα αξεσουάρ είχε φτάσει στο 14% στο ίδιο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για φόρτιση που είναι ταχύτερη κατά 64% περίπου.

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με ενεργοποιημένο το airplane mode και τη φωτεινότητα στο 100% για τα πρώτα 10 λεπτά και στη χαμηλότερη δυνατή ρύθμιση για τα υπόλοιπα 10 λεπτά. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η Apple δεν συμπεριέλαβε τον συγκεκριμένο φορτιστή στη συσκευασία του iPad Pro. Και προφανώς η απάντηση είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να χρεώνει συνολικά $75 κάθε πελάτη που επιθυμεί να φορτίσει τη συσκευή του ταχύτερα.



Πηγή:insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.