Θα επιστρέψει ο Crash Bandicoot;

Η επιστροφή του αγαπητού Crash Bandicoot στο προσκήνιο φαίνεται πως βρίσκεται κοντά, αφού κατά την διάρκεια μια πρόσφατης συνέντευξης από τον Randy Falk, director of product development της εταιρείας NECA, η οποία έγινε στα πλαίσια του New York Toy Fair 2016, αποκαλύφθηκε πως ένα καινούργιο παιχνίδι με πρωταγωνιστή την πρώην μασκότ της Sony πρόκειται να γίνει διαθέσιμο μελλοντικά στις κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ανάπτυξης προϊόντων στην αμερικανική εταιρεία κατασκευής συλλεκτικών αντικειμένων, σημείωσε (4:03 στο video που ακολουθεί με το πέρας του κειμένου) ότι η Sony πρόκειται να φέρει πίσω τον Crash Bandicoot, χωρίς παρ' όλα αυτά να αναφέρει επιπλέον πληροφορίες για την εν λόγω επιστροφή ενός χαρακτήρα οποίος ήταν απόλυτα ταυτισμένος με το PlayStation brand στα πρώτα χρόνια της πορείας του, στα μέσα της δεκαετίας του 90'.

Είχε προηγηθεί, στις αρχές Φεβρουαρίου, ένα σχετικό tease στο Twitter, από τον λογαριασμό PlayStation Mid East, ενώ ο Andrew House, πρόεδρος και CEO της Sony Computer Entertainment, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του εικονικού ήρωα με δηλώσεις που έγιναν το 2014. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς, σε μια καμπάνια φιλανθρωπικού σκοπού από την ιαπωνική εταιρεία, η οποία περιελάμβανε την πώληση, σε προνομιακή τιμή, της ειδικής έκδοσης PlayStation 4 που παραπέμπει στην αρχική κονσόλα της οικογενείας PlayStation, απαραίτητη προϋπόθεση για απόκτηση ενός PlayStation 4 από 94 τυχερά άτομα ήταν η αναφώνηση του συνθηματικού " I Crashed My Bandicoot". Συν τοις άλλοις, ο Shawn Layden, πρόεδρος και CEO της SCEA είχε εμφανιστεί στην συνέντευξη Τύπου της εταιρείας για το PlayStation Experience 2015 με ενδυμασία που έφερε τη φιγούρα του αγαπητού Crash.

Αν και εκπρόσωπος της NECA ανέφερε πως τα σχόλια περί επανεμφάνισης του πορτοκαλιού μαρσιποφόρου έχουν παρεξηγηθεί και ότι η εταιρεία δεν ασχολείται (ακόμα) με την παραγωγή σχετικών φιγούρων, δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο εντός των επόμενων μηνών. Μένει να δούμε αν η πάλαι ποτέ μασκότ του PlayStation θα επιστρέψει στο σύντομο μέλλον για κονσόλα της Sony, ενώ να θυμίσουμε πως η πρώτη εμφάνιση του Crash Bandicoot είχε γίνει στο ομώνυμο παιχνίδι από την Naughty Dog, για το αρχικό PlayStation, το μακρινό 1996.

Πηγή:gameover.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.