CES 2016:Το Virtuix Omni θέλει να σας κάνει να τρέξετε για τη ζωή σας

Δημοσιευμένη ΕικόναΤο 2016 είναι η χρονιά της εικονικής πραγματικότητας με αρκετές σημαντικές κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων και ένα περιφερειακό, το Virtuix Omni, το οποίο προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό στη συνολική εμπειρία κυρίως των παιχνιδιών πρώτου προσώπου.
Με ειδική επίστρωση στην οποία γλυστράει ο gamer με τα ειδικά παπούτσια, το Virtuix Omni απευθύνεται στους λάτρεις των fps παιχνιδιών, με την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του, να παρουσιάζει στη CES την τελική του έκδοση.



Όπως ενημερωθήκαμε, μετά από αρκετές αναβολές, το Omni έχει ξεκινήσει να παραδίδεται στους πρώτους τυχερούς που χρηματοδότησαν την όλη προσπάθεια μέσα από το Kickstarter. Οι παραδόσεις γίνονται με χαμηλούς ρυθμούς, με την εταιρεία να περιμένει ότι θα ομαλοποιηθούν μέχρι τον Απρίλιο.

Στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται όπως μάθαμε και ένα εικονικό όπλο ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα $700, σημαντικά αυξημένη με βάση αυτή που διατέθηκε στην καμπάνια χρηματοδότησης της συσκευής. Αν κάτι γίνεται πάντως αντιληπτό από το βίντεο είναι ότι το Virtuix Omni μπορεί να θεωρηθεί ένας εναλλακτικός ηλεκτρονικός διάδρομος, φέρνοντας παρόμοια αποτελέσματα στη δίαιτα σας μετά από πολύωρη χρήση.

Το Virtuix Omni θέλει να σας κάνει να τρέξετε για τη ζωή σας [Video]

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Πηγή:insomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.