CES 2016:Νέο Chromebook 3 από τη Samsung, που προσφέρει 11 ώρες αυτονομίας

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, η Samsung ανακοίνωσε στα πλαίσια της έκθεσης CES, το Chromebook 3 αν και περιέργως δεν το περιλαμβάνει στα προς επίδειξη προϊόντα στον εκθεσιακό της χώρο.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του νέου Chromebook 3 είναι σίγουρα η αυτονομία του που αγγίζει τις 11 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Το Chromebook 3 διαθέτει σασί που είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο μέταλλο, και η εταιρεία υποστηρίζει ότι αντέχει σε πτώσεις και σε αναπάντεχες… επαφές με το νερό. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας Intel Celeron N3050, 2GB ή 4GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου ενώ δεν απουσιάζουν οι τεχνολογίες WiFi 802.11ac και Bluetooth 4.0.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 11,6 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1366 x 768 pixels. Υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD καθώς και HDMI, USB 3.0 και USB 2.0 θύρες ενώ το βάρος του είναι μόλις 1,14 κιλά. Η Κορεάτικη εταιρεία θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για την διαθεσιμότητα και το κόστος του νέου Chromebook 3 στις επόμενες εβδομάδες ενώ πολύ δύσκολα θα το δούμε στη χώρα μας.



Πηγή:insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.