Blogger templates

I Support the Bring Them Back Campaign

24 Απρ 2015

Η φορητή γρήγορη και πρακτική διανομή Linux Slax

Αποτέλεσμα εικόνας για SlaxΤο Slax είναι μια διανομή μικρή γρήγορη και εύχρηστη με υποστήριξη πακέτων και με εξαιρετικό σχεδιασμό.Έχει μέγεθος μόλις 218MB είναι βασισμένη στην αρχαία έκδοση linux Slackware έχει επίσης και μια συλλογή από προεγκατεστημένα προγράμματα για καθημερινή χρήση μια πολύ καλά σχεδιασμένη γραφική διεπαφή χρήσιμα εργαλεία ανάκτησης και πολλά εργαλεία για διαχειριστές συστήματος.Μπορείτε να την "κάψετε" .iso σε ένα CD ή να την βάλετε σε ένα απλό USB φλασάκη αρχείο TAR. Απλά αποσυμπιέστε το στην USB συσκευή σας και εκτελέστε το bootinst.bat ή και το bootinst.sh για να το κάνετε bootable και φυσικά είναι στην ελληνική γλώσσα.

Κατεβάστε την από εδώ.Αλλάζουν τακτική οι hackers - Προτιμούν ήσυχες και στοχευμένες επιθέσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για hackersΗ Websense Security Labs δημοσίευσε έρευνα για την ασφάλεια που  πραγματοποίησε το 2015. Σύμφωνα με την έκθεση Websense 2015 Threat Report ο όγκος των απειλών malware έχει μειωθεί, παρά την αύξηση των παραβιάσεων.

Οι hackers φαίνεται να έχουν αλλάξει τακτική και από τις μαζικές-κραυγαλέες παραβιάσεις των περασμένων χρόνων προτιμούν τις πιο «ήσυχες, στοχευμένες και μοναδικές επιθέσεις» οι οποίες σύμφωνα με τη Websense είναι πολύ πιο αποτελεσματικές.

Η Websense 2015 Threat Report  αναφέρει ότι οι συγγραφείς κακόβουλου λογισμικού συνεχίζουν την επαναχρησιμοποίηση ίδιων τεχνικών.

Το 99,3% του κακόβουλου λογισμικού χρησιμοποιεί υποδομές διοίκησης και έλεγχου που έχουν χρησιμοποιηθεί και από άλλους κακόβουλους developers. Τα script kiddies σύμφωνα με την εταιρεία μπορούν πια να εκτελούν επιτυχείς επιθέσεις χάρη στα exploit kits που ενοικιάζονται, τα Malware-as-a-Service και άλλες κακόβουλες υπηρεσίες που μπορούν να αγοράσουν ελεύθερα στο διαδίκτυο.

H Websense ενσωματώνει τις πιο ισχυρές web και data τεχνολογίες ασφάλειας με το email security για την επίτευξη απαράμιλλης ασφάλειας και προστασίας έναντι στοχευμένων και επικίνδυνων επιθέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την AlfaVAD SA επίσημο διανομέα  Websense sales@alfavad.com. Διαβάστε το Websense 2015 Threat Report  εδώ: http://www.alfavad.com/news/websense-2015-threat-report-top-takeaways-c-suite

Πηγή:sofokleousin.gr

Δείτε όλες σας τις αναζητήσεις στη Google

Αποτέλεσμα εικόνας για googleΑπό προβλήματα ιατρικής φύσης, μέχρι τις ταξιδιωτικές σας αναζητήσεις, η Google σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια αναδρομή στο διαδικτυακό ιστορικό σας και να δείτε οτιδήποτε έχετε ψάξει στο διαδίκτυο μέσα από τη μηχανή αναζήτησής της.Κι ενώ το πιο πιθανό είναι εσείς να μη θυμάστε ούτε τι φάγατε προχτές το βράδυ, αν έχετε λογαριασμό στη Google, μπορείτε να «θυμηθείτε» όλες σας τις… διαδικτυακές απορίες.

Η Google προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα να κατεβάσουν ολόκληρο το αρχείο αναζητήσεών τους, καθώς επίσης να διαγράψουν μέρος αυτού ή ακόμη και ολόκληρο.Η λειτουργία αυτή εξάγει τις αναζητήσεις των χρηστών στο Google Drive σε ένα αρχείο ZIP, με τα αρχεία να χωρίζονται ανά έτος και τρίμηνο.Για να κατεβάσει κανείς τη διαδικτυακή του ιστορία, δεν έχει παρά να επισκεφθεί τη σελίδα history.google.com και να συνδεθεί με τον προσωπικό του λογαριασμό. Στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει από το ημερολόγιο οτιδήποτε είχε αναζητήσει σε οποιαδήποτε ημερομηνία.Όσοι θέλουν να κρατήσουν ένα αρχείο των Google αναζητήσεών τους, μπορούν να επιλέξουν από τις ρυθμίσεις στην πάνω δεξιά γωνία, το κουμπί που λέει «download the database».

Για να διαγράψουν κάποιο μέρος της «ιστορίας» τους πρέπει να επιλέξουν το κουτί που υπάρχει δίπλα σε αυτό και να επιλέξουν την εντολή «remove items».Για τη διαγραφή ολόκληρου του ιστορικού, οι χρήστες πρέπει να πάνε στις ρυθμίσεις και να επιλέξουν την εντολή «remove items» επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, π.χ. «from the beginning of time».

Η Google επισημαίνει, ότι μόνο όσοι έχουν λογαριασμό στη Google μπορούν να δουν τα δεδομένα τους, προειδοποιώντας ότι οι χρήστες δεν πρέπει να κατεβάσουν το ιστορικό τους σε κάποιο κοινόχρηστο υπολογιστή, προκειμένου να διατηρηθεί η ιδιωτικότητά τους.

Πηγή:newsbeast.gr

To KickassTorrents χάνει τα domain names του! Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη για το κλείσιμο του;

KickAsstorrentsΑπό τη στιγμή που άρχισαν να δημιουργούνται τα γνωστά προβλήματα με το Pirate Bay, οιusers που κατεβάζουν Torrents ήταν αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις και είναι γνωστό ότι μία από αυτές ήταν και το KickassTorrents! Ωστόσο, από ότι φαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστυνομικές αρχές έχουν βάλει στο μάτι και το KickassTorrents, καθώς αρχίζει να χάνει τα domain names του το ένα μετά το άλλο!
Ειδικότερα, το πρώτο domain name που χτυπήθηκε ήταν το Kickasstorrents.so και ουσιαστικά αφορούσε σε μία διεύθυνση που είχε τη βάση της στην Σομαλία (για αυτό και το πρόθεμα .so). Μετά από το πρώτο χτύπημα, οι αρχές έστρεψαν τα βέλη τους στο domain του KickassTorrents με την κατάληξη .to που παρέπεμπε στην περιοχή Tonga (ένα σύμπλεγμα νήσων που βρίσκονται κάπου χαμένα στον Ειρηνικό Ωκεανό). Αφού έπεσαν οι servers και στα νησιά Tonga έγινε μία προσπάθεια, ώστε οι χρήστες του γνωστού Torrent portal να γίνουν redirected σε μία διεύθυνση με κατάληξη .im που ουσιαστικά αφορά το Isle of Man ένα μικροσκοπικό νησάκι έξω από τις βρετανικές ακτές με ανεξάρτητο καθεστώς. Και εκεί όμως το team του KickassTorrents απέτυχε, καθώς η κυβέρνηση του Isle of Man εμφανίζει μηδενική ανοχήσε digitally περιπτώσεις καταπάτησης των πνευματικών δικαιωμάτων.
Kickasstorrents-01-HD-Wallpaper
Τώρα, το team του KickassTorrents φιλοδοξεί να μεταφέρει το domain name στην Κόστα Ρίκα(κατάληξη .cr), ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν και εκεί θα καταφέρει να επιβιώσει το γνωστό Torrent portal για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι το KickassTorrents ενδέχεται να έχει την ίδια τύχη με το Pirate Bay, ωστόσο όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις όλο και κάποια φόρμουλα θα βρεθεί για να παραμείνει online…
Πηγή:digitallife.gr

20 Απρ 2015

Kingsoft Office Suite 2013 μια εκπληκτική δωρεάν σουίτα γραφείου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Kingsoft Office SuiteTo Kingsoft Office Suite 2013 είναι μια δωρεάν σουίτα γραφείου μοιάζει πολύ με τα Office καθώς τα χαρακτηριστικά που προσφέρει είναι αξιόπιστα εύκολα στην χρήση για προσωπική και επαγγελματική χρήση αλλά και την επιχείρηση. Και μπορεί άνετα να ανταγωνιστή τα παρόμοια προγράμματα που υπάρχουν.Περιλαμβάνει το Kingsoft Writer είναι αντίστοιχο του Word το Kingsoft Presentation το αντίστοιχο του PowerPoint και το Kingsoft spreadsheets που είναι αντίστοιχο του Excel.Επίσης είναι συμβατή με όλες της μορφές αρχείων του Microsoft Office.

Μπορείτε εύκολα να τα τροποποιήσετε να τα ανοίξετε κτλ.Ακόμα αν έχετε το Microsoft Office εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας μπορείτε επίσης να ανοίξετε αρχεία του Kingsoft Office όπως είπα προηγουμένως και εννοείτε περιλαμβάνει την ελληνική γλώσσα και υπάρχει και έκδοση για Android συσκευές και σύντομα και για ios συκευές.

Επίσημη σελίδα

Κατεβάστε τη για Windows από εδώ.
Κατεβάστε τη για Linux από εδώ.
Κατεβάστε τη για Android από εδώ.Αν δεν λειτουργεί κάποιος σύνδεσμος παρακαλώ σχολιάστε.