Μετατρέψτε τα παλιά σας Windows στα Windows 10 με το Windows 10 Transformation Pack

Windows 10 Transformation Pack 6.0Είναι ένα transformation pack που μετατρέπει τις παλαιότερες εκδόσεις των windows στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft τα Windows 10. Το Windows 10 Transformation Pack είναι ένα πρόγραμμα που ουσιαστικά μετατρέπει "οπτικά" τις τρέχουσες εκδόσεις των Windows σε Windows 10. Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows από τα Windows XP μέχρι τα Windows 8.1 αλλά και τις εκδόσεις Server. Θα πρέπει να έχετε βέβαια και διάφορες εκδόσεις του .ΝΕΤ framework. Πχ. το start menu και το Aero auto-colorization απαιτούν το .Net Framework 2.0, ενώ το Newgen (Metro UI) θέλει το Framework 4.0.
Το Transformation Pack έχει μέγεθος 92 Megabyte και το κατεβάζετε σε μορφή .zip.





Windows 8.1 με Transformation Pack
Windows 7 με Transformation Pack
Windows XP με Transformation Pack
Στο Transformation Pack μπορείτε να προσαρμόσετε την εγκατάσταση μπορείτε δηλαδή να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση των virtual desktops ή το start menu (το οποίο παίζει μόνο στα Windows 7). Ακόμα η λειτουργία Immersive UI (Metro) δεν είναι ενεργοποιημένη by default. Επίσης αν θέλετε την Charms Bar ή τη Metro Start Screen, θα πρέπει να τα ενεργοποιήσετε αυτό ξεχωριστά.Και να απενεργοποιήσετε την επιλογή "Set to homepage" που είναι προεπιλεγμένη αλλιώς η homepage του browser σας θα αλλάξει κατά την εγκατάσταση.Αφού γίνει η εγκατάσταση θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.Και φυσικά μπορείτε να το απεγκαταστήσετε όποτε εσείς θέλετε.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet  για να συνεχίσω. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.