Όλες οι εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο Android smartphone σας

Free stock photo of smartphone, technology, apps, mobile phone

Τα τελευταία χρόνια τα smartphone έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας κάνοντας πιο εύκολη αλλά και μερικές φορές δύσκολη, δύσκολη γιατί κάποιες φορές που παρουσιάζεται ένα πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένεις και δεν ξέρουμε τι φταίει καταφεύγουμε σε ακραίες λύσεις κάποια προβλήματα μπορούμε να τα λύσουμε με κάποιες εφαρμογές αν είναι λειτουργικό ,τώρα αν είναι υλικό εκεί πρέπει να το δει τεχνικός. Η χρήση πρέπει να γίνεται έξυπνα και όχι με πολλές ώρες σε αυτό όπως λέγαν και οι αρχαίοι Έλληνες "Παν μέτρον άριστον".Προτείνετε μας κάποια που να αξίζει να μπει στην λίστα μας.


WiFi Mouse
Αποτέλεσμα εικόνας για WiFi Mouse
Μεταμορφώστε το τηλέφωνό σας σε ένα ασύρματο ποντίκι, πληκτρολόγιο, απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας και trackpad και WiFi Mouse. WiFi Mouse υποστηρίζει την ομιλία σε κείμενο, καθώς και multi-finger χειρονομίες στην επιφάνεια επαφής του τηλεφώνου. WiFi Mouse σας επιτρέπει να ελέγχετε τον υπολογιστή σας, MAC ή HTPC αβίαστα μέσω ενός τοπικού δικτύου.
Μπορείτε να χαλαρώσετε στον καναπέ και να ελέγχεται το Netflix, Hulu, Spotify ή το YouTube στην άνεση του σπιτιού σας.



MediaHouse

Αποτέλεσμα εικόνας για MediaHouseΜε το MediaHouse μεταδώστε μουσική, βίντεο, ταινίες και φωτογραφίες από το PC, NAS ή UPnP / DLNA συμβατά media server μέσω wifi direct οποιαδήποτε άλλη συσκευή όπως τηλεόραση,υπολογιστή και οποιαδήποτε συσκευή διαθέτη wifi direct.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε συσκευές Android 4.0.3+. Δεν είναι για όλες τις συσκευές επειδή υπάρχουν συσκευές που στερείται ένα κατάλληλο τσιπ μέτρησης (ή τη διεπαφή) και δεν μπορεί να υποστηριχθεί καθόλου.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ampere smartphone
Η εφαρμογή λειτουργεί σε συσκευές Android 4.0.3+. Δεν είναι για όλες τις συσκευές επειδή υπάρχουν συσκευές που στερείται ένα κατάλληλο τσιπ μέτρησης (ή τη διεπαφή) και δεν μπορεί να υποστηριχθεί καθόλου.


Αποτέλεσμα εικόνας για CPU-Z logo smartphoneΗ Android έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου αναγνώρισης της CPU για PC, το CPU-Z είναι μια δωρεάν εφαρμογή που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας.Android 2.2 και πάνω (έκδοση 1.03 και +).


Cover artΤο Portal είναι μια εφαρμογή πολύ εύκολη στη χρήση.Για μεταφορά αρχείων από το smartphone σας στον υπολογιστή και το αντίστροφο μέσω σύνδεσης WiFi σας, το οποίο σημαίνει ότι δεν μετράνε για το κινητό όριο δεδομένων σας. Αυτό σημαίνει, επίσης, τα αρχεία μεταφέρονται πολύ γρήγορα (ακόμη και αν είναι πάνω από 1 GB σε μέγεθος). Απλά ανοίξτε την εφαρμογή και πληκτρολογήστε στον υπολογιστή σας portal.pushbullet.com και είστε έτοιμοι.Τα αρχεία μεταφέρονται.





Αποτέλεσμα εικόνας για Clean Master logo smartphoneΑπλό, Λεπτομερές και Ασφαλές, το Clean Master είναι ο πιο κατεβασμένος βελτιστοποιητής για Android, ενισχυτής ταχύτητας και μνήμης και σουίτα ασφαλείας/antivirus που έφερε για εσάς η Cheetah Mobile. Είναι ασύγκριτο στην βελτίωση των επιδόσεων της συσκευής, την διαγραφή άχρηστων αρχείων και αρχείων spam και την προστασία ενάντια σε malware, "δούρειους ίππους" και ιούς.
Ενωθείτε με πάνω από 100.000.000 άτομα που έχουν ήδη εγκαταστήσει αυτό τον πλήρη διαχειριστή βελτιστοποίησης, το Clean Master! Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα της συσκευής σας, εάν έχει κωλλήματα, λιγοστό χώρο, ή έχει μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό.

SD Insight

Cover artΕάν έχετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή ένα smarthone είναι πιθανώς να μην γνωρίζετε εάν η κάρτα SD σας είναι πραγματικά αυθεντική. Πλαστές κάρτες μνήμης έχουν πλέον εξαπλωθεί σε όλη την αγορά. Η συσκευασία για τις κάρτες μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε αν είναι ψεύτικη η κάρτα SD από την πραγματική.
SD Insight είναι ένα δωρεάν, γρήγορο και εύκολη στη χρήση εφαρμογή που χρησιμοποιείτε στο κινητό σας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η εφαρμογή διαβάζει τις τεχνικές λεπτομέρειες από την κάρτα SD σας και εμφανίζει τις πληροφορίες αν είναι ψεύτικη η πλαστή.



Αποτέλεσμα εικόνας για Greek WPA Finder logo smartphoneΗ Εφαρμογή πραγματοποιεί ανάκτηση ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ κωδικών από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ μάρκες router και σας βοηθάει να δοκιμάσετε την ασφάλεια του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ δικτύου.


Αποτέλεσμα εικόνας για Wifi Analyzer logo smartphoneΕνεργοποιεί το Wi-Fi του Android κινητού σας τηλεφώνου σε ένα αναλυτή Wi-Fi.
Εμφανίζει όλα τα κανάλια Wi-Fi γύρω σας. Σας βοηθά να βρείτε ένα λιγότερο πολυσύχναστο κανάλι για τον ασύρματο δρομολογητή(Router) σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Barcode Scanner logo smartphone
Σάρωση barcodes των προϊόντων, ή Data Matrix και QR Codes που περιέχουν URLs, επικοινωνία, κ.α.


Αποτέλεσμα εικόνας για CM Security logo smartphoneΟ CM Security κατατάχθηκε ως το #1 από το AV-TEST ξανά! Το βραβείο τους θεωρείται ως ένα Όσκαρ στον τομέα της Ασφάλειας στην Πληροφορική και την έρευνα antivirus. Το AV-TEST αξιολογεί τα λογισμικά antivirus με βάση το πόσο καλά μπορούν να εντοπίσουν ιούς.


Αποτέλεσμα εικόνας για Retrica logo smartphoneΘέλετε να βγάλετε εκπληκτικές φωτογραφίες; Ξεχωρίστε από το πλήθος - κάνει τις φωτογραφίες σας ποπ! Retrica θα μεταμορφώσει την εμπειρία φωτογραφία σας. Επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να θυμάστε ότι η υπέροχη θέα από το ταξίδι σας, ή ότι νόστιμο γεύμα που μοιραστήκατε μαζί με έναν φίλο. Με ζωντανή φίλτρα Retrica.Εκατομμύρια χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το app για να βγάλουν φωτογραφία αυτό το μαγευτικό τοπίο, ένα διασκεδαστικό αυτοπορτρέτο, πολύτιμες οικογενειακές στιγμές, τολμηρή και συναρπαστικά σχέδια ταξιδιού, ή να κάνετε και να επεξεργαστείτε δημιουργικές καλλιτεχνικές φωτογραφίες.Και με πάνω από 100 φίλτρα, ποτέ δεν θα ξεμείνει από επιλογές.

Περισσότερα από 100 εκατομμύρια φωτογραφίες έχουν ληφθεί ανά ημέρα με Retrica. Η Guardian επανεξέτασε ως ένα από τα "20 καλύτερα Android apps αυτή την εβδομάδα.


Αποτέλεσμα εικόνας για Pic Stitch logo smartphoneΤο καλύτερο και πιο γλυκό genrator κολάζ και φωτογραφιών app επεξεργαστή εφέ είναι επιτέλους εδώ. Μπορείτε να κάνετε  μια όμορφη πλατεία κολάζ και να μοιραστείτε τη μαγεία και την ομορφιά των άμεσων κολάζ σας με τον κόσμο με αυτό την εφαρμογή.
Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε τρομερή κολάζ pic από τους φίλους, φίλες και τα αγαπημένα σας αστέρια, με doodle και τα φίλτρα της κάμερας, αυτοκόλλητα και όλα τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που θα χρειαστείτε ποτέ!
Αποθηκεύστε και μοιραστείτε τις στιγμές της ζωής σας με την οικογένεια, παιδιά σας και τους φίλους σας.


Cover artΤο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Photo Editor Pro είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα με ισχυρή επεξεργασία και με πολλά εκπληκτικά αποτελέσματα!Ένα πολύ ολοκληρωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και λίγο πολύ όλα όσα θα μπορούσε ποτέ να θέλετε να κάνετε στο τηλέφωνό σας!Υπάρχουν τόσα πολλά εφέ, αυτοκόλλητα δοκιμάστε το!





High-Speed Camera (GIF,Burst)

Cover artΚάντε έξυπνο τηλέφωνό σας ως μια σιωπηλή φωτογραφική μηχανή!
Κάντε έξυπνο τηλέφωνό σας ως μια κάμερα υψηλής ταχύτητας!

Μην χάσετε την ευκαιρία!

1. υποστηρίζει λήψεις υψηλής ταχύτητας (έως και 40 FPS).
  - Πιο γρήγορα από την κανονική μηχανή DSLR.
  - Υποστηρίζει προεπισκόπηση ή αυτόματης αποθήκευσης για έκρηξη πυροβολισμούς.

2. υποστηρίζει σιωπηλός κλείστρου.
  - Υποστηρίζει Burst γυρίσματα, οθόνη Freeze, Κάνοντας μια εικόνα χωρίς ήχο κλείστρου.

3. Υποστηρίζει εφέ εικόνας.
  - Υποστηρίζει H / W αποτελέσματα με βάση την εικόνα.

4. Λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας
  - Μην ανοίγετε το άλλο app κάμερα για να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας.
  - Μπορείτε να πάρετε μια εικόνα HD πατώντας το επάνω όγκο (ή κάτω) κουμπί.

5. Ενσωματωμένο Φωτογραφίες
  - Τσίμπημα να κάνετε ζουμ μέσα και έξω.
  - Διάφορα εφέ εικόνας.
  - Υποστηρίζει την προβολή κινούμενες εικόνες GIF.

6. Υποστηρίζει Κινούμενη εικόνα GIF
- Δημιουργία Animated GIF με ευκολία.

Z Κάμερα

Αποτέλεσμα εικόνας για Z ΚάμεραH Z Κάμερα είναι η γρηγορότερη κάμερα για την λήψη εικόνων και βίντεο. Με ζωντανά φίλτρα, μπορείτε να δείτε από πριν πώς θα φαίνονται οι φωτογραφίες σας πριν να κάνετε λήψη. Η Ζ Κάμερα υποστηρίζει τις κινήσεις και μπορείτε απλά με την αφή σας να αλλάξετε από βίντεο σε φωτογραφική μηχανή.
Αφού τραβήξετε τη φωτογραφία, είναι πολύ εύκολο να ωραιοποιήσετε την εικόνα με πολύ απλές λειτουργίες. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε περικοπή, περιστροφή, εφαρμογή φίλτρων, προσαρμογή των παραμέτρων εικόνας, να ζωγραφίσετε όπως θέλετε και φυσικά να μοιραστείτε τις εικόνες σας στα κοινωνικά δίκτυα, όπως Instagram, Facebook, Twitter, κλπ.

Dubsmash

Αποτέλεσμα εικόνας για Dubsmash
Dubsmash είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε βίντεο αυτοπορτρέτα βαπτιστεί με διάσημους ήχους.









Screenshot

Cover artΟ ευκολότερος τρόπος για να συλλάβετε την οθόνη σας σε εικόνες, αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο για στιγμιότυπα.
Μπορείτε να πάρετε ένα screenshot αγγίζοντας το εικονίδιο (υποστήριξη μόνο για τα τηλέφωνα και το OS 2.3) ή πατώντας το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου ταυτόχρονα, ή πατώντας το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί home την ίδια στιγμή (στα περισσότερα Samsung τηλέφωνα).Μπορείτε να καθορίσετε τους φακέλους που οι εικόνες θα αποθηκεύονται ως εικόνες.Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση το screenshot και να αποφασίσει να το αποθηκεύσετε ή να τα απορρίψει.Με βάση την εικόνα.Κάνοντας ψηφιδωτά στο screenshot.Να προσθέσετε προσαρμοσμένο κείμενο στο screenshot να μοιραστείτε το στιγμιότυπο μετά τη λήψη.


Αποτέλεσμα εικόνας για Taxibeat logo smartphoneΤο Taxibeat app αλλάζει τον τρόπο που καλείς ταξί, για πάντα.
Κάλεσε ταξί τη στιγμή που θες, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Βρες τα διαθέσιμα οχήματα κοντά σου, διάλεξε τον οδηγό που θες και θα έρθει να σε παραλάβει αμέσως.

Το Taxibeat είναι άνεση, ευκολία, ποιότητα και ασφάλεια.

Μαζί μας έχεις κοντά σου τους καλύτερους οδηγούς της πόλης -και τους πιο αξιόπιστους- γιατί πριν από σένα τους έχουν επιλέξει και βαθμολογήσει οι επιβάτες του Taxibeat. Δεν χρειάζεται να σταματήσεις κάποιον άγνωστο οδηγό ή να σου στείλουν κάποιον τυχαία. Διαλέγεις εσύ όποιον θες σύμφωνα με τις ανάγκες σου: το κοντινότερο όχημα, τον καλύτερο οδηγό ή εκείνον που έχει έξτρα υπηρεσίες όπως WiFi ή φορτιστή για το κινητό σου.


Cover artΟ Φακός Μίνι μετατρέπει άμεσα το σας στον ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ φακό! Το απόλυτο εργαλείο φωτισμού που εκμεταλλεύεται πλήρως το φως LED. Υποστηρίζεται επίσης λειτουργία Στροβοσκοπίου / Αναλαμπών και είναι τελείως ΔΩΡΕΑΝ!


Αποτέλεσμα εικόνας για InstaSave Instagram Downloader logo smartphoneΕίναι 100% δωρεάν η εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε / κατεβάσετε δημόσια Instagram φωτογραφιών και βίντεο στο κινητό σας.









Viper

Αποτέλεσμα εικόνας για Viper logo smartphoneΜε το Viber όλοι, παγκοσμίως, μπορούν να συνδεθούν. Δωρεάν. Περισσότεροι από 606 εκατομμύρια χρήστες Viber στέλνουν μηνύματα κειμένου, πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις και κλήσεις ομιλίας με ποιότητα HD και στέλνουν μηνύματα με φωτογραφίες και βίντεο σε όλο τον κόσμο μέσω Wifi ή 3G, δωρεάν.* Μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικά μηνύματα με έως και 200 συμμετέχοντες. Με τις μονάδες Viber Out μπορείτε να καλείτε κινητά χωρίς Viber και σταθερά τηλέφωνα σε χαμηλές τιμές. Το Viber διατίθεται για πολλά smartphone και λειτουργικά συστήματα:
Το Viber είναι συμβατό και βελτιστοποιημένο για tablett με Android. Χρησιμοποιείτε το Viber ταυτόχρονα στο tablet και στο κινητό σας.
Στο Viber, ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι και το ID σας. Η εφαρμογή συγχρονίζεται με τη λίστα επαφών του κινητού, ανιχνεύοντας αυτόματα τις επαφές σας που διαθέτουν Viber.

Στείλτε μηνύματα στους φίλους σας(τα κείμενα μπορεί να έχουνμέχρι 7.000 χαρακτήρες)
Δωρεάν κλήσεις ήχου και βίντεο με ποιότητα ήχου HD.

WhatsApp Messenger

Αποτέλεσμα εικόνας για WhatsApp Messenger logo smartphoneΤο WhatsApp Messenger είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων διαθέσιμη για Android και άλλα smartphone. Το WhatsApp χρησιμοποιεί τα δεδομένα του κινητού σας (4G/3G/2G/EDGE ή Wi-Fi, όταν διαθέσιμα) για να στέλνει μηνύματα και να πραγματοποιεί κλήσεις σε φίλους και οικογένεια. Αντικαταστήστε τα SMS με το WhatsApp για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, κλήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και φωνητικά μηνύματα. Ο πρώτος χρόνος είναι ΔΩΡΕΑΝ!* (Το WhatsApp μπορεί να χρεώσει έπειτα, η τρέχουσα τιμή είναι 0,99€/χρόνο).



Skype

Αποτέλεσμα εικόνας για Skype logo smartphoneΠείτε ένα «γεια» σε φίλους και οικογένεια με την αποστολή άμεσων μηνυμάτων, τις δωρεάν φωνητικές κλήσεις και τις βιντεοκλήσεις στο Skype. Μπείτε κι εσείς στην παρέα των εκατομμυρίων χρηστών που χρησιμοποιούν σήμερα το Skype και μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά, μέσα από την παλάμη του χεριού σας.






File Manager

Cover artΠλήρως Προτεινόμενα αρχείου Εργαλείο Διαχείρισης!
Αναπτύχθηκε από την Καθαρά ομάδα Μάστερ
Τα κυριότερα σημεία του Διαχειριστή αρχείων
☆ Πλήρως εξοπλισμένο: Αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, διαγραφή, συμπίεση, αποσυμπίεση, αναζήτηση και άλλα.
☆ Cloud υποστήριξη: Εναλλαγή μεταξύ των τοπικών και cloud αρχείων - υποστηρίζει Dropbox, Box, το Google Drive, SkyDrive και περισσότερο.
☆ Wi-Fi μεταφορά αρχείων: Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας για να επεξεργαστείτε τα ασύρματα κινητά τα αρχεία σας μέσω FTP.
☆ σούπερ βολικό: Δείτε τα αρχεία από τον τύπο (εικόνα, ήχος, βίντεο, τελευταία, κατεβάστε κ.λπ.), χρησιμοποιήστε ένα widget για να αποκτήσετε πρόσβαση σε φακέλους σε μια βρύση από την αρχική οθόνη.
☆ πολλαπλών πρωτοκόλλων: Υποστηρίζει τη μεταφορά αρχείων μέσω FTP, FTPS, SFTP, WebDAV και LAN / SMB, μέσα μαζικής ενημέρωσης ρεύμα από το LAN / SMB / FTP / WebDAV / Cloud, χωρίς τη λήψη.

Dolphin Web Browser

Cover artO Dolphin είναι ο περιηγητής μου.
Κάνει την περιήγηση εύκολη,με προσωποποιημένη αρχική οθόνη,έλεγχο φωνής και κινήσεων,εύκολες ρυθμίσεις και στοιχεία κοινοποίησης.
Με γρήγορη ταχύτητα,υπερέχει από τους άλλους περιηγητές.Κατεβάστε το δωρεάν και απολαύστε τα αποκλειστικά του προνόμια.
★#1 Πρόγραμμα Περιήγησης στο Android market
★Πάνω από 80.000.000 λήψεις

Cover artΑποκτήστε Dolphin Jetpack να επιταχυνθεί η Dolphin Browser σας και να απολαύσετε δροσερά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Dolphin Jetpack χρησιμοποιεί το δικό της HTML5 μηχανή απόδοσης Dolphin, για τις καλύτερες HTML5 web app εμπειρίες.
Dolphin Jetpack είναι μια βελτιωμένη έκδοση του προγράμματος περιήγησης με εκτενή καμβά / GPU / την Javascript για ενίσχυση και πίσω από τα παρασκήνια, η οποία καθιστά Dolphin Browser ένα από τα υψηλότερα σκορ HTML5 browsers.

Με Dolphin Jetpack είναι ενεργοποιημένη, το Dolphin Browser είναι 5 - 10 φορές ταχύτερα από ό, τι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης Android, και σας κρατά ασφαλείς από επίθεση στο διαδίκτυο.


Timely Alarm Clock

Cover artΤο  Timely Alarm Clock είναι το όμορφο Ξυπνητήρι για το Android, το οποίο διαθέτει μια εκπληκτική εμπειρία του χρήστη και επαναστατική ολοκλήρωση cloud για backup και να συγχρονίσετε τους συναγερμούς σας με πολλαπλές συσκευές.
Ρύθμιση αφύπνισης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη: Απλά περάστε από την άκρη της οθόνης και να ρυθμίσετε τον επιθυμητό χρόνο σύροντας την μπάρα. Πατήστε για να προβεί σε προσαρμογές των 5 λεπτών.

Όμορφη wake-up εμπειρία: Χειροποίητα, υψηλής ποιότητας ήχους και καινοτόμο χαρακτηριστικό Smart Rise μας μετατρέπει να  ξυπνήσετε το πρωί σε καθαρή απόλαυση.

VLC for Android
Cover art
VLC Media Player είναι ένα δωρεάν και open source cross-platform multimedia player που παίζει τα περισσότερα αρχεία πολυμέσων, καθώς και δίσκων, συσκευές και πρωτόκολλα ροής του δικτύου.
Αυτό είναι το port του VLC media player για την πλατφόρμα Android ™. VLC για το Android μπορεί να παίξει οποιαδήποτε αρχεία βίντεο και ήχου, καθώς και DVD ΑDS, όπως η desktop έκδοση του VLC.VLC για το Android είναι μια πλήρης συσκευή αναπαραγωγής ήχου, με μια πλήρη βάση δεδομένων, και τα φίλτρα, παίζοντας όλα τα περίεργα φορμάτ ήχου.

VLC προορίζεται για τον καθένα, είναι εντελώς δωρεάν, δεν έχει διαφημίσεις, δεν είναι σε-app-αγορές, δεν κατασκοπεύει και έχει αναπτυχθεί από ενθουσιώδεις εθελοντές. Όλος ο πηγαίος κώδικας είναι διαθέσιμος για δωρεάν.

NetGuard

Cover artΔίνει τη δυνατότητα σε όλες τις εφαρμογές να ανταλλάσσουν δεδομένα με το δίκτυο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι με τον "Αυτόματο συγχρονισμό" του Android, δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποιες εφαρμογές θα συνδέονται και ποιες όχι. Εδώ λοιπόν χρειαζόμαστε το NetGuard για να μας λύσει το πρόβλημα κάτι που κάνει πολύ καλά και μάλιστα χωρίς root. Το NetGuard είναι μία τρομερά απλή στη χρήση εφαρμογή η οποία μας επιτρέπει να επιτρέψουμε ή να αποκλείσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή από το να συνδεθεί στο ίντερνετ. Το κόλπο είναι ότι δημιουργεί μία τοπική VPN σύνδεση, μέσα από την οποία περνάει όλα τα δεδομένα, αναγνωρίζοντας τις εφαρμογές που ζητούν να συνδεθούν στο ίντερνετ. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν μπορούμε να αποκλείσουμε τελείως μία εφαρμογή ή να της επιτρέψουμε να συνδέεται μόνο όταν βρισκόμαστε σε WiFi δίκτυο.

Twitch

Αποτέλεσμα εικόνας για TwitchΜε το Twitch για Android, μπορείς να παρακολουθείς τις μεταδόσεις των παιχνιδιών που σου αρέσουν και να κάνεις chat με τους παίκτες που ακολουθείς. Είτε σου αρέσει το League of Legends, το Call of Duty, το Minecraft ή και το Clash of Clans, είσαι καλυμμένος.







Παιχνίδια

Candy Crush Saga Soda

Cover artCandy Crush Saga Soda είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι από τους δημιουργούς του θρυλικού Candy Crush Saga. Νέα καραμέλες, πιο θεϊκή συνδυασμούς και προκλητική τρόπους παιχνιδιού γεμάτο με μωβ σόδα!








Minions Paradise

Cover artΕνώστε τα τσιράκια για τις διακοπές της ζωής σας! Παρακολουθήστε ως ένα αξιαγάπητο-ακόμη-ενθουσιώδεις Μινιόν με το όνομα Phil βυθίζεται κατά λάθος ένα κρουαζιερόπλοιο που μεταφέρουν διακοπές Μινιόν τους φίλους του. Για να εξιλεωθεί, Phil πρέπει να ενεργοποιήσετε μια έρημη τροπικό νησί στον ιδανικό προορισμό διακοπών. Φωτισμός Διασκέδαση - οι δημιουργοί της ταινίας τσιράκια - ΕΑ και σας προσκαλούν να βοηθήσει Phil χτίσει απόλυτη τσιράκια του Παραδείσου.



COOKING DASH 2016

Cover artΗ Flo μαγειρεύει στο δρόμο της στην τηλεόραση έχει την φήμη ως ένα διάσημο σεφ σε αυτό το γρήγορο ρυθμό, το νέο παιχνίδι διαχείρισης χρόνου - Cooking Dash 2016! Είναι η πιο εκπληκτικά διασκέδαση DASH παιχνίδι!
Ακονίστε τις ικανότητές σας όπως αυτό σας προετοιμάσει, μάγειρας, συναρμολόγηση και σερβίρετε νόστιμα στοιχεία μενού σε κάθε εξωτικό εστιατόριο ... μπροστά από ένα ζωντανό ακροατήριο




Clash of Clans

Cover artΑπό την οργή γεμάτο Βάρβαροι με το ένδοξα μουστάκια και πυρομανής μάγους, μπορείτε να αυξήσετε το δικό σας στρατό και να οδηγήσετε την φυλή σας στη νίκη! Φτιάξτε το χωριό σου για να αποκρούσει επιδρομείς, η μάχη κατά εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο,σφυρηλατήστε μια ισχυρή φυλή με άλλους για να καταστρέψει τις εχθρικές φυλές.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Clash of Clans είναι ελεύθερο να το κατεβάσετε και να το  παίξετε, ωστόσο κάποια στοιχεία πρέπει να τα αγοράσετε.




Angry Birds 2

Cover artΤα Angry Birds είναι πίσω στη συνέχεια το μεγαλύτερο κινητό παιχνίδι όλων των εποχών! Angry Birds 2 ξεκινά μια νέα εποχή σφεντόνα παιχνίδι με σούπερ εντυπωσιακά γραφικά, προκλητικά επίπεδα σε πολλαπλά στάδια, ραδιούργος χοίρους αφεντικό και ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ πουλί σου!


Cover artΑποφύγετε τις παγίδες και κλέψτε το χρυσό από άλλους παίκτες σε αυτό το μοναδικό συνδυασμό της εξόδου και PVP παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Παρουσιάζοντας σας Βασιλιάς των Κλεφτών, το νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του βραβευμένου Cut the Rope, αγαπήθηκε από εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο!



Cover artΜπείτε στον κόσμο του Miseria, όπου ο ήρωας μας Lurk, ο αχινός, έχει σχιστεί από την αγάπη του και φυλακίστηκε από την κρύα καρδιά αράχνη Grunzel.







Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 07/02/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.