Οι LG Smart TV 2014 αναβαθμίζονται σε webOS 2.0

Η LG ανακοίνωσε το webOS 2.0 στην CES 2015. Το λειτουργικό σύστημα WebOS 2.0 έγινε διαθέσιμο αρχικά μόνο για τις LG Smart TV 2015 -FHD TV και UHD TV- προκαλώντας δικαιολογημένα παράπονα και απογοήτευση σε εκείνους που είχαν αγοράσει μία LG Smart TV του 2014.

Η LG "άκουσε" τις αντιδράσεις των καταναλωτών της και υποσχέθηκε ότι μέσα στο 2015 η κατάσταση αυτή θα άλλαζε και με μία μεγάλη αναβάθμιση θα ενημερώνονταν και οι LG Smart TV του 2014.

Η ανακοίνωση από την LG έγινε στα πλαίσια της IFA 2015. H LG συνόδεψε την σημαντική ανακοίνωση για το λανσάρισμα των 4Κ HDR OLED TV με ευχάριστα νέα για τους κατόχους LG Smart TV του 2014.

Το update των LG Smart TV με webOS 1.0 σε webOS 2.0 – Value Pack Upgrade το ονομάζει η LG­– θα γίνει δωρεάν και θα φέρει στις τηλεοράσεις του 2014 τέσσερα νέα χαρακτηριστικά, τα My Channels, Quick Setting, Input Picker και Live Menu, ταχύτερη εκκίνηση των εφαρμογών και boot-up του συστήματος, αλλά και ταχύτερη απόκριση στις εντολές του χρήστη.


Όσοι από τους χρήστες των LG Smart TV με webOS 1.0 έχουν ενεργό το auto update, η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα λάβουν ένα μήνυμα pop-up που θα τους καθοδηγήσει στην διαδικασία αναβάθμισης.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.