Του πήρε 2 χρόνια για να κατασκευάσει το μεγαλύτερο Arcade του κόσμου

Largest Arcade MachineΟ μηχανικός δικτύων Jason Camberis από το Σικάγο πέρασε δύο χρόνια, δημιουργώντας το ARCADE DeLuxe, ένα τεράστιο σύστημα ψυχαγωγίας που ανακηρύχθηκε το "μεγαλύτερο Arcade από το Guinness World Records. Φτάνει τα 15 μέτρα ύψος περίπου, 6 μέτρα πλάτος, και 3,5 μέτρα βάθος.

Η πλήρης λειτουργία arcade μηχάνημα έχει πάνω από 200 κλασικά παιχνίδια arcade συμπεριλαμβανομένων Pac-Man και Dragon Spirit. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα γιγαντιαία κουμπιά και την 16 ιντσών μπάλα κομμάτι γυαλί για να αναδημιουργήσουν τον ενθουσιασμό του παλιού arcade. Το υπερ-μεγέθους arcade μηχάνημα είναι τόσο μεγάλο που οι παίκτες πρέπει να ανέβουμε σε σκάλες που βγαίνουν από το κάτω μέρος για την επίτευξη των ελέγχων!
Ο arcade φανατικός, Jason κατασκευάζει και πωλεί τα arcade μηχανήματα και συστήματα ασφαλείας για τα προς το ζην. Όταν αποφάσισε να χτίσει το γιγαντιαίο μηχάνημα arcade ήθελε να αναδημιουργήσει τον ενθουσιασμό που ένιωσε στο στοές της νιότης του, καθιστώντας το μηχάνημα μεγάλο, ψηλό, δυνατό και με πολλά φώτα που αναβοσβήνουν!



Largest Arcade Machine

Largest Arcade Machine

Largest Arcade Machine
Largest Arcade Machine

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.