Η Acer ανακοίνωσε το νέο Predator G6 Desktop

Δημοσιευμένη ΕικόναΗ Acer ανακοίνωσε ένα νέο gaming desktop PC, το οποίο διαφημίζει ως “unstoppable fighting machine”, και έχει την επίσημη ονομασία Acer Predator G6-710.
Το Acer Predator G6-710 βασίζεται στον 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7-6700K (Skylake), ο οποίος συνδυάζεται με έως και 64GB DDR4 DRAM σε διάταξη dual-channel και με έως 12TB αποθηκευτικού χώρου καθώς και με την κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 980. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο τέλειος συνδυασμός για το Acer Predator G6-710 είναι η κυρτή, υψηλής ανάλυσης οθόνη Predator X34 που κάνει χρήση της τεχνολογίας Nvidia G-Sync.

Το νέο gaming PC της Acer που “τρέχει” Windows 10, διαθέτει “One-Punch” δυνατότητες overclocking που συνδυάζονται με το σύστημα ψύξης IceTunnel, που κρατάει το σύστημα σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρήσει την επιθυμητή σταθερότητα.

Επίσης ενσωματώνει WiFi 802.11ac για υψηλές ταχύτητες ασύρματης δικτύωσης. Όλα τα παραπάνω, ελέγχονται και ρυθμίζονται από το PredatorSense control hub το οποίο προσφέρει όλα τα στατιστικά και τις πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης για τον επεξεργαστή του, τις θερμοκρασίες, τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, την δικτύωση κ.ά.

Το Predator G6-710 εξοπλίζεται με κάρτα ήχου Creative Sound Blaster X-Fi MB5 με υποστήριξη EAX 5.0 και 5.1-channel audio. Από άποψη επεκτασιμότητας, διαθέτει μία υποδοχή PCI-E x16, δύο PCI-E x1 και δύο M.2 ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται έξι USB3.0 θύρες και δύο USB 2.0.

Στην συσκευασία του, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει επίσης το SteelSeries APEX RAW keyboard και το SteelSeries Sensei RAW mouse. Το Acer Predator G6-710 θα κυκλοφορήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο (για την ώρα, τα διάφορα configurations και οι αντίστοιχες τιμές παραμένουν άγνωστες).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Πηγή:insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.