Δοκιμάστε τους 10 καλύτερους εναλλακτικούς browsers

Ένα εναλλακτικό σερφάρισμα θα προτείνουμε σήμερα δοκιμάζοντας τους παρακάτω φυλλομετρητές (browsers) αν θέλετε να Πειραματηστείτε και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που ίσως θα σας κάνει να αποχωριστείτε τον φυλλομετρητή που είχατε ως τώρα.



Comodo Dragon

Αποτέλεσμα εικόνας για Comodo DragonΈνας εναλλακτικός φυλλομετρητής ο οποίος θα έλεγε κανείς ότι είναι copy paste του Chrome και αυτό όχι τυχαία αφού βασίζεται στον κώδικα του chromium.Παρέχει ασφάλεια για τα αρχεία σας και τα προσωπικά σας δεδομένα μην ξεχνάτε ότι η αυτός ο φυλλομετρητής είναι φτιαγμένος από μια εταιρία την comodo η οποία ασχολείται με antivirus και γνωρίζει πολύ καλά την προστασία του Η/Υ. Επίσης παρέχει γρήγορη πρόσβαση και χαμηλή κατανάλωση πόρων,μπλοκάρει κακόβουλες ιστοσελίδες και υποστηρίζει την δυνατότητα μεταφοράς σελιδοδεικτών από άλλους φυλλομετρητές(browsers),συμπεριλαμβάνετε και η ελληνική γλώσσα.

Κατεβάστε το!



Απαιτήσεις:Windows 8 64&32/ Windows 7 64&32/ Vista64&32 / XP64&32, 128 MB RAM and 40 MB Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο.

Midori

Αποτέλεσμα εικόνας για Midori browser logoΕίναι ένας πανάλαυφρος φυλλομετρητής(browser) απλός και γρήγορος ο οποίος και παρέχει ορισμένα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, όπως το Adblock και το Stylish για εύκολη εισαγωγή scripts δίνει την δυνατότητα προσθήκης σελιδοδεικτών από άλλους browsers δεν καταναλώνει μνήμη αλλά αυτό δεν τον κάνει πιο αργό.Και
διαθέτη και ελληνικά.

Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:Windows 8 64&32,/ Windows 7 64&32/ Vista64&32 / XP64&32,MAC,Linux,BSD και άλλα λειτουργικά Linux.

Lunascape

Αποτέλεσμα εικόνας για Lunascape logoΤο μοναδικό πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί 3 ισχυρές μηχανές των Firefox, Safari, Chrome και Internet explorer, τη σημαίνει αυτό σημαίνει ότι τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τις καλύτερες επιδόσεις του Internet Explorer, του Firefox, του Google Chrome και του Safari σε έναν ισχυρό φυλλομετρητή. Είναι γρήγορος και σταθερός με δυνατότητα μετάβασις από άλλους φυλλομετρητές εύκολα και γρήγορα. Το συστήνω ιδιαίτερα σε webmasters και σχεδιαστές που θέλουν γρήγορα να δουν πως φαίνεται η δουλεία τους στον Explorer,Chrome το Firefox και τον Safari.Διαθέτη επίσης και ελληνική γλώσσα.

Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:Windows XP SP1 or later/Vista/7/8.1/Server2003/Server2008/Mac
Μνήμη: 1GB (προτείνεται: 2GB και περισσότερο).

Vivaldi

Κυκλοφόρησε η πρώτη σταθερή έκδοση του Vivaldi browserΤην τρέχουσα περίοδο υπάρχουν αρκετοί browsers, από τους οποίους οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αυτόν που κρίνουν ως καταλληλότερο. Ένας νέος browser όμως, ο Vivaldi, κάνει την είσοδό του με την πρώτη σταθερή έκδοση 1.0, που είναι διαθέσιμη στο κοινό.
Ο συγκεκριμένος browser αποτελεί πρωτοβουλία του συνιδρυτή και πρώην CEO του Opera, Jon von Tetzchner. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Vivaldi είναι ότι προορίζεται για power users. Σε αντίθεση με τον Chrome και τον Firefox που διαθέτουν τις βασικές δυνατότητες προεγκατεστημένες και οι υπόλοιπες έρχονται με extensions, ο Vivaldi διαθέτει πολλές δυνατότητες προεγκατεστημένες.

Για τον λόγο αυτό, οι δημιουργοί του ξεκαθαρίζουν ότι ο συγκεκριμένος browser δεν απευθύνεται σε όλα τα είδη χρηστών. Η βασική έκδοση του Vivaldi διαθέτει δυνατότητες όπως το Tab Stacks και το Tiling, την καταγραφή σημειώσεων, gestures με το ποντίκι και παραμετροποιήσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου.


Σε περίπτωση που οι προεγκατεστημένες δυνατότητες του Vivaldi δεν καλύπτουν τις ανάγκες κάποιου χρήστη, ο browser είναι συμβατός και με αρκετά extensions του Google Chrome. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για έναν browser που διαφοροποιείται από την πλειοψηφία των browsers που χρησιμοποιούμε και απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη μερίδα χρηστών.

Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα

Waterfox

Αποτέλεσμα εικόνας για Waterfox logoΑυτός ο φυλλομετρητής έχει φτιαχτεί για 64bit λειτουργικά συστήματα Windows ο οποίος είναι βασισμένος στον Firefox αλλά είναι πιο γρήγορος από αυτόν και φυσικά όλα τα πρόσφατα πρόσθετα του Firefox είναι συμβατά με αυτόν.Μπορείτε να τον τρέξετε αποκλειστικά και μόνο από λειτουργικά Windows 64bit αλλιώς θα σας εμφανίσει το σφάλμα msvcr100.dll.Και τέλος όπως και η προηγούμενη διαθέτη Ελληνικά.




Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:Windows 64bit,MAC

Avant Browser

Αποτέλεσμα εικόνας για Avant Browser logoΟ Avant Browser είναι ένας γρήγορος και αποδοτικός φυλλομετρητής(browser).Έχει την χαμηλότερη χρήση μνήμης σε λειτουργικό Windows έχει ενσωματωμένο επιταχυντή λήψεων που κάνει την διαχειριστή πολλαπλών λήψεων ευκολότερη και γρηγορότερη. Χωρίς απώλεια μνήμης γιατί οι τεχνικές Ajax γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς  και τα πρόβλημα διαρροής μνήμης στους περισσότερους περιηγητές είναι μεγάλη,επίσης μπορεί να απελευθερώσει όλη την κατειλημμένη μνήμη αμέσως μόλις κλείσει μια καρτέλα. Υπάρχει και η ιδιωτική περιήγηση που δεν επιτρέπει στον ίδιο υπολογιστή που μόλις εσείς σερφάρατε να δει τις ιστοσελίδες τις οποίες επισκεφθήκατε κάποιος άλλος.

Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:Windows XP/2003 Server/Vista/7/2008 Server/300 MHz ή γρηγορότερο επεξεργαστή, 128MB RAM ή περισσότερη Επίσης θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί ο Internet Explorer έκδοση 6.0,7.0 ή 8.0.

SRWare Iron

Αποτέλεσμα εικόνας για SRWare Iron logoΕίναι ένας browser βασισμένος στον Chrome ένας browser ανοιχτού κώδικα χωρίς τα θέματα ιδιωτικότητας που συνοδεύουν τον Google Chrome.Δεν υπάρχουν αναφορές σφαλμάτων και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα αφού τον κλείσετε ούτε cookies ούτε ιστορικό ούτε τίποτα μόνο όταν τον ξανανοίξετε αυτά που θα είναι όλα στην θέση τους είναι τα bookmarks σας δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα και στην ουσία (σχεδόν) ανώνυμα.Και έχει μόνο αγγλική γλώσσα.





Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:Windows,MAC,Linux

SlimBrowser

Αποτέλεσμα εικόνας για SlimBrowser logoSlimBrowser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο με κάποια ενσωματωμένα εργαλεία όπως εργαλεία συμπλήρωσης φόρμας, διαχείρισης λήψεων,μπλοκ για αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις, ορθογραφικό έλεγχο, και πολλές διαφορετικές εμφανίσεις.







Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:Windows

Maxthon

Αποτέλεσμα εικόνας για Maxthon logoΟ Maxthon δεν είναι κανένας καινούργιος φυλλομετρητής αλλά από τους παλιούς.Διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας με περισσότερα από 1.400 πρόσθετα που δίνουν στον Maxthon πολλές δυνατότητες.Επίσης είναι χωρίς ιούς, κατασκοπευτικό λογισμικό, διαφημίσεις υπάρχει ένας ενσωματωμένος φραγέας διαφημίσεων που μπλοκάρει επιβλαβείς ή ενοχλητικές διαφημίσεις, εικόνες και σελίδες.Ακόμη για παλαιότερες ιστοσελίδες που δεν εμφανίζονται σωστά στις σύγχρονες μηχανές μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόματα και την μηχανή Trident του Internet Explorer.


Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:Windows 2000,WindowsXP,Vista,MAC,Linux/500MHz CPU ή γρηγορότερο επεξεργαστή/256MB Μνήμη ή περισσότερη/20MB Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο/Microsoft/Windows 2000 / XP / Vista/Επίσης θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί ο Internet Explorer έκδοση 6.0.

RSSOwl

Αποτέλεσμα εικόνας για RSSOwl logoΕίναι ο καλύτερος reader για τα rss σας, ο οποίος είναι γραμμένος σε java για να τον εγκαταστήσετε θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένη και την java στον υπολογιστή σας. Είναι ένας βολικός browser για σας που σας ενδιαφέρουν κυρίως τα RSS αλλά και ανάγνωση αρχείων PDF.Δυστυχώς δεν διαθέτη την ελληνική γλώσσα.







Κατεβάστε το!

Επίσημη ιστοσελίδα



Απαιτήσεις:WindowsXP,Vista,Windows 8.1,MAC,Linux

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.