H Samsung και η Samsonite ετοιμάζουν έξυπνες βαλίτσες!

luggage-sfo-airportΔεν είναι η πρώτη προσπάθεια για μία... έξυπνη βαλίτσα, όταν όμως ακούς για συνεργασίαSamsung και Samsonite δεν μπορείς παρά να στρέψεις το βλέμμα με ενδιαφέρον.
Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στη Νότια Κορέα, ώστε να αναπτύξουν έξυπνες αποσκευές, που θα αντιμετωπίσουν πολλούς από τους "πονοκεφάλους" που μπορεί να έχετε στη σχέση με τη βαλίτσα σας. Πρώτο και πιο σημαντικό πρόβλημα φυσικά ο εντοπισμός της. Οι νέες βαλίτσες υπόσχονται τέλος στην ανησυχία που μπορεί να έχετε όταν αυτή δεν εμφανίζεται στον ιμάντα παραλαβής εγκαίρως. Με GPS tracking, ενημέρωση για το location που βρίσκεται αλλά και δυνατότητα να στείλει notifications στο κινητό σας αυτή ίσως είναι η βαλίτσα των ονείρων σας!
Αυτό θα είναι μόνο η αρχή, καθώς η Samsonite έχει ως στόχο τη συνεργασία με αεροπορικές χάρη σε βαλίτσες που θα κάνουν... check in μόνες τους όταν κάνετε το drop off, ενώ η Samsung πειραματίζεται ακόμη με "αυτοκινούμενες" αποσκευές που θα σας ακολουθούν στο αεροδρόμιο χωρίς να σας βαραίνουν. Αυτά είναι!
Πηγή:digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.