Τον Σεπτέμβριο η τηλεόραση της Apple

Από Σεπτέμβριο η τηλεόραση της AppleΠακέτο τηλεοπτικών προγραμμάτων σκοπεύει να προσφέρει η Apple από το φθινόπωρο και ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με παραγωγούς, αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει 25 κανάλια όπως τα ABC, CBS και Fox και θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα της Apple, περιλαμβανομένων των iPhone, iPad, και των συσκευών Apple TV.

Ο τεχνολογικός γίγαντας διαπραγματεύεται με εταιρείες όπως η Walt Disney Co, CBS Corp και Twenty-First Century Fox Inc αλλά και με άλλες εταιρείες ώστε να προσφέρει στους πελάτες της ένα «λιτό» πακέτο με γνωστά κανάλια όπως τα CBS, ESPN και FX και να αποκλείσει μικρότερα κανάλια που υπάρχουν συνήθως στα τηλεοπτικά πακέτα.

Σύμφωνα με την WSJ η Apple σκοπεύει να προσφέρει την υπηρεσία έναντι 30 - 40 δολαρίων τον μήνα και σχεδιάζει να ανακοινώσει τη νέα υπηρεσία τον Ιούνιο και να την προσφέρει από τον Σεπτέμβριο. Εκπρόσωποι Τύπου των Apple, CBS και Fox αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση. Πολλές εταιρείες επικοινωνιών σκέφτονται ότι θα πρέπει να προσφέρουν τηλεοπτικές υπηρεσίες μέσω Ιντερνετ ή να εγκαινιάσουν δικές τους όπως οι HBO και CBS. Στόχος είναι το νεαρότερο σε ηλικία κοινό που δεν γίνεται συνδρομητής στα παραδοσιακά τηλεοπτικά πακέτα που προσφέρονται μέσω καλωδιακής ή δορυφορικής σύνδεσης.

Πηγή:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.