Η Samsung 1 Μαρτίου θα παρουσιάσει ένα νέο smartphone "Unpacked" event

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο smartphone, σε ένα event στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο της έκθεσης MWC 2015.

Η εταιρεία απέστειλε προσκλήσεις για ένα "Unpacked" event, στα οποία συνηθίζει να αποκαλύπτει τις νέες της κορυφαίες συσκευές όπως έκανε παλαιότερα με τα smartphones της σειράς Galaxy S και Galaxy Note.

Κατά πάσα πιθανότητα, στο event αυτό η εταιρεία θα παρουσιάσει το Samsung Galaxy S6 σε περισσότερες από μία εκδόσεις, και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το νέο smartphone θα έχει επιτέλους μεταλλική κατασκευή, όπως είναι η νέα σειρά Galaxy A.

Θυμίζουμε, ότι σε παλαιότερες διαρροές έχουμε δει το Galaxy S6 κυρτό, αλά G Flex 2, το έχουμε δει… αλά Samsung σε video της ίδιας της εταιρείας που το κατασκευάζει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και μία επιπλέον έκδοση με κυρτή οθόνη, όπως το Galaxy Note Edge, που είδαμε στην IFA 2014.

Από την πρόσκληση, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Samsung θέλει να τονίσει τη χρήση μετάλλου στη συσκευή έναντι πλαστικού, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι θα κυριαρχήσουν οι καμπύλες στις άκρες του νέου smartphone.

Τέλος, την ίδια ημέρα αναμένεται να παρουσιαστεί και ο ανταγωνιστής του Galaxy S6, από την HTC σε event στην ίδια πόλη.

Θυμίζουμε, ότι η έκθεση MWC 2015 θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου στην Βαρκελώνη, ωστόσο συνηθίζεται οι εταιρείες να παρουσιάζουν τις κορυφαίες συσκευές τους μία ή δύο μέρες νωρίτερα.

Πηγή:http://gr.pcmag.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.