Το νέο Moto E είναι το καλύτερο φθηνό 4G τηλέφωνο που μπορείς να αγοράσεις το 2015

Μπορεί να είμαστε ακόμη στην αρχή του 2015 και να μην έχουμε δει τι θα μας παρουσιάσουν όλες οι εταιρίες μέχρι το τέλος του έτους, αλλά ξέρουμε να ξεχωρίζουμε ένα καλό τηλέφωνο όταν το βλέπουμε. Το νέο Motorola Moto E λοιπόν είναι η κατάλληλη αγορά για όσους τα θέλουν όλα σε χαμηλή τιμή και δεν ψήνονται να ψωνίσουν από την Κίνα. Ήταν που ήταν το περσινό Moto E μια εξαιρετική για την τιμή της συσκευή, αλλά όσο να 'ναι υστερούσε σε σχέση με τον ανταγωνισμό, κυρίως λόγω του διπύρηνου επεξεργαστή του. Το φετινό μοντέλο είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, με τη Motorola να δείχνει ότι και φέτος θα έχει μία εξαιρετικά ποιοτική σειρά συσκευών για όλες τις τσέπες.

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 410 (A53) @ 1.2GHz
GPU: Adreno 306
Μνήμη: 1GB RAM - 8GB αποθήκευση (microSD)
Οθόνη: IPS 4.5" @ 960 x 540p (245ppi)
Κάμερα: Πίσω 5MP (HDR) με autofocus, μπροστά 0.3MP
Συνδεσιμότητα: 4G, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS (Glonass), FM radio, microUSB 2.0
Μπαταρία: 2390mAh
Διαστάσεις: 129.9 x 66.8 x 12.3mm - 145g
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 Lollipop



Το Moto E σε σχέση με πέρυσι διαφέρει στα πάντα εκτός από την τιμή. Το νέο μοντέλο έχει πλέον τετραπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή, 8GB αποθηκευτικού χώρου, μπροστινή κάμερα και 4G συνδεσιμότητα. Είναι επίσης από τις λίγες φθηνές συσκευές με μπαταρία κοντά στα 2400mAh (συνήθως κυμαίνονται στα 1900mAh) και αυτό ίσως να του δώσει την αυξημένη αυτονομία που ζητάμε.

Γιατί θα είναι το καλύτερο φθηνό τηλέφωνο της χρονιάς; Γιατί η ποιότητα της Motorola είναι δεδομένη, η ROM είναι όπως πάντα ελαφριά και με εγγυημένα γρήγορες αναβαθμίσεις στις επόμενες εκδόσεις και γιατί οι υπόλοιπες εταιρίες δε μας δείχνουν προς το παρόν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν τη Motorola σε αυτό τον τομέα, με τη Samsung και τη Sony να μας έχουν απογοητεύσει εδώ και καιρό, την HTC να δείχνει ότι βρίσκεται "αλλού" και την LG απλά να απογοητεύει.

Προσοχή!: Το νέο Moto E θα κυκλοφορήσει στα 130 με 150 ευρώ, αλλά μαζί του θα μας έρθει και μία 3G έκδοση, την οποία δεν αξίζει να της ρίξετε ούτε μια ματιά. Προσοχή λοιπόν μην μπερδευτείτε.



Πηγή

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.