Τον Ιανουάριο τα Windows 10

Τον Ιανουάριο σκοπεύει να προχωρήσει στην παρουσίαση της επόμενης, σημαντικής έκδοσης του λογισμικού Windows της η Microsoft, τα Windows 10, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Redmond, ωστόσο παραδέχεται ότι θα υπάρξει μια καθυστέρηση στη διάθεσή τους μέχρι το φθινόπωρο του 2015.

Ο Chief Operating Officer της Microsoft, Kevin Turner, μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Nikkei της Ιαπωνίας πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε, ότι «το νέο σύστημα θα κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου της επόμενης χρονιάς».
Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει δημόσια κάποιο αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των Windows 10, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως η διάθεση του λογισμικού να γίνει και νωρίτερα, αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της.

Η κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου και στην οποία θα μιλήσουν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Satya Nadella, καθώς επίσης οι Terry Myerson και Joe Belfiore, αλλά και ο διευθυντής του Xbox, Phil Spencer, πρόκειται να μεταδοθεί μέσω live streaming.
Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε, ότι η εκδήλωση θα εστιάσει στην «εμπειρία του καταναλωτή» μέσα από τα Windows 10.

Πηγή:omogeneia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.