Xτύπημα των Anonymous στο Twitter της Κου Κλουξ Κλαν

anonymous-KKK-6Σε ανοιχτό (διαδικτυακό) “πόλεμο”βρίσκονται πλέον οι Anonymous Αυστραλίας και η αμερικανική ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν, μετά και το “χτύπημα” των πρώτων στον λογαριασμό της δεύτερης στο Twitter.
Όλα άρχισαν μετά από τα απειλητικά tweets της Κου Κλουξ Κλαν, κατά των πολιτών του Φέργκιουσον, που διαδήλωναν πριν από λίγες ημέρες, διαμαρτυρόμενοι για την δικαστική απόφαση σχετικά με τη δολοφονία του 18χρονου αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν από αστυνομικό το περασμένο καλοκαίρι.
Οι Anonymous ανέλαβαν δράση και χάκαραν το Twitter της οργάνωσης.
Μέσω του hashtag #OpKKK, η ομάδα των χάκερ που συμμετέχουν στην επιχείρηση εναντίον της Κου Κλουξ Κλαν απάντησαν προειδοποιώντας:

«Αυτό είναι ένα άμεσο μήνυμα σε εσάς ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν). Μπλέξατε με εμάς, τώρα είναι η σειρά μας να μπλέξουμε με εσάς».
anonymous-KKK
Η ΚΚΚ απάντησε με νέες απειλές: «Θα σας περιμένουμε. Η κοινότητά μας δεν φοβάται καθόλου τις απειλές των Anonymous. Δοκιμάστε μας. Θα το μετανιώσετε (…) Συνεχίζουμε να διαβάζουμε τις απειλές των Anonymous, διασκεδάζοντας. Ακόμα τίποτα δεν έγινε».
anonymous-KKK-2
Την Κυριακή, οι Αnonymous κατάφεραν να χακάρουν τον λογαριασμό της Κου Κλουξ Κλαν και ανήρτησαν στον λογαριασμό της:
«Θα έπρεπε να μας περιμένατε. Η επιχείρηση #OpKKK συνεχίζει με επιτυχία. Η ελευθερία θα επικρατήσει».
anonymous-KKK-3
Στη συνέχεια, έγραψαν στον δικό τους: «Έχουμε υπό έλεγχο τον λογαριασμό της ΚΚΚ. Σας είπαμε ότι θα αντεπιτεθούμε».
Επιπλέον, επεσήμαναν ότι όντως διαχειριζόταν τον λογαριασμό ένα μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης και ανακοίνωσαν ότι η επόμενη δήλωσή τους στον λογαριασμό της ΚΚΚ θα ανέβει την Τρίτη στις 03:00.
anonymous-KKK-4anonymous-KKK-5
anonymous-KKK-6
Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.