Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν ύπνο και τεχνολογία αντί για σεξ

Καθώς η ζωή γίνεται όλο και πιο σύνθετη και απαιτητική, οι γυναίκες επιλέγουν τις απλές χαρές για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας παγκόσμιας έρευνας, οι σύγχρονες γυναίκες στη Δύση και την Ασία προτιμούν τον ύπνο και την τεχνολογία από το σεξ.
Περισσότερες από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν πλήθος θεμάτων, από το σεξ και τον ύπνο έως την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.
Το 68% των Βρετανίδων, το 60% των Αμερικανίδων αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα δήλωσαν ότι προτιμούν έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνουν σεξ.
Οι Βραζιλιάνες φαίνεται ότι κοιμούνται αρκετά, καθώς μόνο το 38% επέλεξαν ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο.
Σε ΗΠΑ και Βρετανία το σεξ είναι υποδεέστερη προτεραιότητα και από την τεχνολογία, δεδομένου ότι η πλειονότητα των γυναικών είπαν πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους.
Καταλαβαίνει λοιπόν κάποιος γιατί το 80% είπαν ότι θα προτιμούσαν τα χρήματα έναντι του σεξ αλλά και της κοινωνικής δύναμης.
Τα χρήματα εξασφαλίζουν το μέλλον της οικογένειας, το οποίο οι εθελόντριες της έρευνας έθεσαν πάνω από τις δικές τους ανάγκες.
Ωστόσο το γεγονός πως τα χρήματα αποτελούν σημαντική προτεραιότητα δεν σημαίνει πως θα ήθελαν κατ' ανάγκη να είναι πλούσιες. Αντίθετα, αυτό που φαίνεται ότι επιθυμούν είναι η οικονομική σταθερότητα, αφού όταν κλήθηκαν να ορίσουν την επιτυχία, οι περισσότερες είπαν πως σημαίνει οικονομική σταθερότητα, οικογένεια και ευτυχία, και όχι πλούτη και πολυτέλειες.
Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας δημοσίων σχέσεων FleishmanHillard και του εκδοτικού οργανισμού Hearst, αποκάλυψε επίσης μεγάλο χάσμα στο πως εκλαμβάνεται η τρίτη ηλικία σε κάθε χώρα.
Κατά μέσον όρο, οι γυναίκες σε ΗΠΑ, Βρετανία και Βραζιλία πιστεύουν πως η τρίτη ηλικία αρχίζει στα 70 χρόνια, αλλά αυτός ο μέσος όρος εξαρτάται από την ηλικία της γυναίκας που απαντάει.
Έτσι, αν αυτή είναι 18-29 ετών, ως τρίτη ηλικία θεωρεί τις ηλικίες άνω των 60 ετών, ενώ αν έχει ηλικία 50-69 ετών θεωρεί ως τρίτη ηλικία τα... 80 χρόνια!
Στην Κίνα, η τρίτη ηλικία πιστεύεται πως έρχεται πολύ νωρίτερα, στα 50 χρόνια για τις γυναίκες και στα 60 για τους άντρες.
Πηγή:onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.