Tρέξτε Windows εφαρμογές και παιχνίδια σε Linux με τη νέα έκδοση του PlayOnLinux

Το PlayOnLinux, λογισμικό που χρησιμοποιεί το Wine επιτρέποντας σε χρήστες των Linux να εγκαθιστούν και να τρέχουν παιχνίδια & εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με Microsoft Windows, έχει ενημερωθεί στην έκδοση 4.2.5, η οποία φέρει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις.
Το PlayOnLinux εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό με το Wine, διαθέτει όμως φιλικότερο περιβάλλον, ενώ αρκετές φορές είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια και εφαρμογές που δεν λειτουργούν με το Wine. Ολόκληρη η εφαρμογή βασίζεται στο Wine, όμως είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό front-end.
Το PlayOnLinux είναι αρκετά δημοφιλές, καθώς διαθέτει ένα απλό και διαισθητικό interface. Είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο στη χρήση σε σύγκριση με το Wine και αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους χρήστες που έχουν μόλις μεταναστεύσει από τα Windows.
“Το PlayOnLinux είναι ένα κομμάτι λογισμικού που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα και να χρησιμοποιήσετε πολλά παιχνίδια και εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με Microsoft Windows. Λίγα παιχνίδια είναι συμβατά με GNU/Linux αυτή τη στιγμή και σίγουρα είναι ένας παράγοντας που αποτρέπει τη μετανάστευση σε αυτό το λειτουργικό σύστημα. Το PlayOnLinux φέρνει μια δωρεάν, προσβάσιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα αυτό”, γράφουν οι προγραμματιστές.
Το PlayOnLinux είναι εντελώς δωρεάν και χρησιμοποιεί Bash και Python, καθιστώντας ευκολότερη τη βελτίωση του λογισμικού για τους προγραμματιστές.
Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.