Meze 11 Deco: Τα νέα ακουστικά φτιαγμένα από πραγματικό ξύλο οξιάς!

11_deco_v2_antoΤα Meze 11 Deco είναι μια νέα σειρά ακουστικών δημιουργημένα με ένα κομψό και καλαίσθητο σχεδιασμό από ξύλο. Πρόκειται για μια σύνθεση του σύγχρονου σχεδιασμού παντρεμένη με παραδοσιακά και τεχνικά στοιχεία για την αισθητική τελειότητα. Τα μοναδικά αυτά ακουστικά προσφέρουν έναν “ζεστό” καθαρό ήχο με τον οποίο μπορείς να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια με το καλύτερο δυνατό ήχο.
11slide005
Ο σχεδιασμός τους έχει μια περίφραξη από ξύλο οξιάς, κάτι το οποίο τα κάνει μοναδικά στο είδος τους σε σχέση με τα υπόλοιπα φθηνής κατασκευής ακουστικά. Έχουν επίσης ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και το εύκαμπτο καλώδιο τους δεν πρόκειται ποτέ να μπλεχτεί στη τσέπη σου ξανά. Τα νέα ακουστικά έρχονται σε 3 διαφορετικά μεγέθη με μαλακή σιλικόνη για τα αυτιά όπως επίσης έχουν και μια καταπληκτική EVA θήκη για να τα μεταφέρεις οπουδήποτε θέλεις.
11slide002
Μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών:
  • Μέγεθος ακουστικών: 8mm νεοδυμίου
  • -Απόκριση συχνότητας: 17Hz-25KHz
  • -Ευαισθησία: 101 + /-2dB Στο 1KHz1mW
  • -Αντίσταση: 14 Ohm
  • -Ισχύς εισόδου: 3mW.
  • -Plug: 3,5 χιλιοστά επίχρυσο
11slide003
Τα ακουστικά αυτά, είναι συμβατά με τα iPhone, Android, iPod, Mp3, Mp4, CD, DVD, MD και PSP. Τα Meze 11 Deco δεν είναι ακόμη ένα κλασικό gadget που έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα, είναι το επόμενο αγαπημένο σου αξεσουάρ. Τέλος, μπορείτε να τα αγοράσετε μέσω Paypal από την official ιστοσελίδα της εταιρείας στην τιμή των €65 ευρώ.
11slide00111slide00411slide006
Πηγή:homeboy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.