Η Logitech παρουσιάζει το ασύρματο ποντίκι M280

Η Logitech παρουσιάζει το ασύρματο ποντίκι M280Στην έκθεση ΙFA στο Βερολίνο παρουσίασε σήμερα η Logitech το ποντίκι Logitech® Wireless M280, με ένα ιδιαίτερο καμπυλωτό σχήμα, που τοποθετεί το χέρι μας σε μια φυσική στάση. Το ασύμμετρο σχήμα του, η φαρδιά ροδέλα κύλισης - η οποία βελτιώνει την εμπειρία του σκρολαρίσματος - όπως και ο εξελιγμένος οπτικός αισθητήρας της Logitech που προσφέρει βελτιωμένη ακρίβεια και απόκριση, κάνουν το συγκεκριμένο ποντίκι κατάλληλο για κάθε μας ανάγκη, είτε αυτή είναι η πολύωρη χρήση στον εργασιακό χώρο, είτε το χαλαρό σερφάρισμα στο σπίτι μας. 

Όπως σχολίασε ο Denis Fayolle, manager του τομέα ποντικιών της Logitech για τη γεωγραφική ζώνη ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), «…έχοντας υπόψη το πόσο χρόνο περνάμε όλοι μας μέσα στη μέρα μπροστά σε υπολογιστές γραφείου, laptops και tablets, είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι συσκευές κατάδειξης που χρησιμοποιούμε να είναι άνετες. Στη Logitech, για να δημιουργήσουμε το M280 ακολουθήσαμε μια διαδικασία χειροποίητης εξέλιξης, κάτι που μας επέτρεψε να πετύχουμε ένα δυναμικό καμπύλο σχήμα με μια επιφάνεια συγκράτησης από μαλακό λάστιχο, που εφαρμόζει φυσικά και άνετα στο χέρι». 



Το ποντίκι Logitech Wireless M280 είναι συμβατό με όλα τα διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα, ενώ ο ενσωματωμένος αισθητήρας του προσφέρει ανίχνευση ακριβείας και ομαλό έλεγχο του κέρσορα. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του για εξοικονόμηση ενέργειας, το ποντίκι πέφτει αυτόματα σε νάρκη όταν δεν το χρησιμοποιούμε, επεκτείνοντας έτσι το διάστημα αλλαγής μπαταρίας. 

Επίσης, ο μικροσκοπικός δέκτης Nano που χρησιμοποιεί, συνδυάζει την αξιοπιστία της ενσύρματης σύνδεσης με την ευκολία της ασύρματης. Τέλος, το νέο ποντίκι με το μοντέρνο σχεδιασμό και την ποικιλία χρωμάτων με την οποία προσφέρεται, ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο. 

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το ποντίκι Logitech Wireless M280 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στη γεωγραφική ζώνη ΕMEA από το Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 29,99 ευρώ. 



Πηγή:to-radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.