Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Apple το πρώτο σαββατοκύριακο με πωλήσεις 10 εκατ. iPhone 6 και iPhone 6 Plus

Πάνω από 10 εκατ. iPhone 6 και iPhone 6 Plus ανακοίνωσε η Apple ότι πούλησε μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο όπου ήταν εμπορικά διαθέσιμες οι νέες συσκευές.
Οι συσκευές ξεκίνησαν να πωλούνται στα καταστήματα την Παρασκευή, με την τιμή να ξεκινάει από τα 199 δολάρια μέσω διετούς συμβολαίου. Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρία ανακοίνωσε ότι έλαβε περισσότερες από 4 εκατ. προ-παραγγελίες για τις νέες συσκευές μέσα σε 24 ώρες, μέγεθος που αποτελεί ρεκόρ.
Συγκριτικά με ένα χρόνο πριν, η εταιρία πούλησε 9 εκατ. iPhones στο πρώτο Σαββατοκύριακο όπου ξεκίνησε η πώληση του 5S και του 5C, ενώ το 2012 έλαβε 2 εκατ. προ-παραγγελίες για το iPhone 5.
Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι οι νέες συσκευές είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από άλλες 20 χώρες από τις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμα σε 115 χώρες. 
"Οι πωλήσεις για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας για την εβδομάδα της επίσημης παρουσίασης και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook.
Πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.