Apocalypse: Galactic Arena:Νέο επιτραπέζιο φτιαγμένο από Έλληνες

Το Apocalypse Universe είναι ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Εμπνευστές και δημιουργοί είναι μια ομάδα με βάση την Ελλάδα και μάλιστα την Καβάλα. Ακολουθεί το δελτίο τύπου ενώ σύντομα οι ίδιοι οι δημιουργοί θα μας μιλήσουν για το μεγαλόπνοο σχέδιο τους.Πολλοί από εμάς, απολαμβάνουν τον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας. Μας αρέσει να γνωρίζουμε τους χαρακτήρες, τους τόπους και τις ιστορίες, αλλά περισσότερο λατρεύουμε να τους βλέπουμε να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται με το χρόνο.
Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να ζούσατε την εμπειρία ενός κόσμου ο οποίος εξελίσσεται μαζί με εσάς; Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να παίξετε παιχνίδια σε ένα σύμπαν το οποίο είναι ζωντανό;
Φανταστείτε να διαβάζετε για τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και μετά να γίνεστε εσείς αυτός ο χαρακτήρας σε ένα επιτραπέζιο role playing παιχνίδι. Καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται, καταλήγετε να είσαι μέσα σε ένα παιχνίδι μάχης. Θριαμβεύετε, αλλά η επόμενη περιπέτεια μπορεί να σας οδηγήσει να παίξετε ένα παιχνίδι καρτών ή ακόμα και ένα παιχνίδι με ζάρια. Ποιος ξέρει; Πάρτε την ιστορία σας από το ένα παιχνίδι στο επόμενο.
Η Storyception Games, είναι μία νέα εταιρεία η οποία ενώνει τους κόσμους της λογοτεχνίας επιστημονικής φαντασίας με τα επιτραπέζια παιχνίδια με τέτοιο τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει. Αυτή τη στιγμή είναι στη διαδικασία κυκλοφορίας μίας σειράς 5 παιχνιδιών τα οποία είναι όλα τοποθετημένα μέσα σε έναν τεράστιο, λεπτομερή Sci-Fi κόσμο ο οποίος ονομάζεται Apocalypse Universe.
O κόσμος του Apocalypse Universe βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η απόλυτη καταστροφή είναι κοντά. Μία τεράστια καταστροφή έχει ισοπεδώσει τον γαλαξία και κάθε φυλή ανταγωνίζεται για την επιβίωση.
“Είμαστε μία ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών που θέλουμε να δώσουμε κάτι στην Sci-Fi κοινότητα. Δημιουργήσαμε το Apocalypse Universe και τώρα θέλουμε να το μοιραστούμε και με άλλους!” – Χρήστος, Storyception Games
Η επαφή με το Apocalypse Universe, δεν τελειώνει στο να παίζετε απλά το παιχνίδι με τους φίλους σας. Θα γίνονται επίσημοι διαγωνισμοί στους οποίους οι νικητές θα βοηθήσουν να σχηματιστεί το μέλλον της ιστορίας.
Μη διαβάζετε απλά για έναν κόσμο, ζήστε τον!

Περισσότερες πληροφορίες για το Apocalypse Universe, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.storyceptiongames.com

Το trailer του παιχνιδιού μπορείτε να το δείτε εδώ.
Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι από εδώ.

Και οι δημιουργοί του Apocalypse: Galactic Arena:









Πηγή:citypedia.gr(κείμενο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.