Το κουμπί home για το iPhone 6 διέρρευσαν σε φωτογραφίες

Φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, δείχνουν το Home Button του iPhone 6 και για τις 2 εκδόσεις, των 4,7” και των 5,5” . Φαίνονται ξεκάθαρα οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους, αλλά και από αυτό του iPhone 5s.

Οι εικόνες που δημοσιοποίησε το Nowhereelse.fr δείχνουν ότι ενώ το καλώδιο για το Home button του iPhone 5s έκανε μια στροφή των 180 μοιρών, το αντίστοιχο του iPhone 6 4,7” θα είναι ένα ευθύ καλώδιο, ενώ η έκδοση των 5.5 ιντσών μπορεί να έχει μια μικρή καμπύλη.

Εάν αυτά τα εξαρτήματα είναι όντως αληθινά , τότε αυτό συνεπάγεται ότι η Apple θα έχει πολύ διαφορετικές εσωτερικές διατάξεις για τα δύο επερχόμενα μοντέλα iPhone.

Οι αναγνωριστικοί αριθμοί που συνδέονται με τα καλώδια, ταιριάζουν με τις προηγούμενες διαρροές από την Apple, κάτι το οποίο ενισχύει την υποψία ότι τα εξαρτήματα είναι πραγματικά.

Ένα άλλο εξάρτημα που απεικονίζεται στη διαρροή είναι μια επαγωγική καλωδιοταινία που υποτίθεται ότι ανήκει στο iPhone 6 των 4,7”. Εδώ βλέπουμε, ότι ενώ στο iPhone 5s ο φωτογραφικός αισθητήρας ήταν μέρος του καλωδίου, στο iPhone 6 τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει σημειωθεί ένας κατακλυσμός από διαρροές υποτιθέμενων εξαρτημάτων της νέας ναυαρχίδας της Apple, γεγονός που σημαίνει ότι η παραγωγή στην Άπω Ανατολή είναι σε φουλ ένταση. Έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο διάφορα καλώδια, πίσω καλύμματα, αισθητήρες, μητρική κ.α.

Οι περισσότερες από αυτές τις διαρροές δεν μας έχουν δώσει συγκεκριμένα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει το μοντέλο. Στην παρούσα φάση μόνο εικασίες γίνονται όπως μια από τις οποίες αναφέρει ότι το νέο iPhone θα υποστηρίζει το σούπερ γρήγορο πρωτόκολλο 802.11ac Wi-Fi.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο iPhone σε δύο μεγέθη οθόνης σε μια εκδήλωση μέσα στο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.