Η επιστροφή του Arena FPS

Πόσοι από εσάς "λιώσατε" ποντίκια και πληκτρολόγια με το πρωτότυπο Unreal Tournament χρησιμοποιώντας το αξεπέραστο Flak cannon; Πόσοι "γεμίζατε" το αυθεντικό Rocket Launcher για να στείλετε όλες τις ρουκέτες στον εχθρό μαζεμένες (Killing Spree) και πόσες εκατοντάδες ώρες επενδύσατε στο Quake III Arena; Οι "αρένες" του παρελθόντος, επιστρέφουν με το ΤΟΧΙΚΚ.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η εταιρεία ανάπτυξης Reakktor Studios, η οποία βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης του First-Person Shooter που θέλει να επαναφέρει τις "αρένες" του παρελθοντος, και βεβαίως την αντίστοιχη διασκέδαση. Επομένως, μη περιμένετε classes, μη περιμένετε level-ups, μη περιμένετε συστήματα κάλυψης ή αόρατες πανοπλίες, μη περιμένετε reloads και μη περιμένετε regeneration health packs ή potions ή ότι να'ναι!

Όπως αναφέραμε, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάπτυξης και το video παρακάτω δείχνει περιεχόμενο "pre-alpha". Το περιμένουμε σε δοκιμαστική έκδοση στο τέλος της χρονιάς. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει την ημερομηνία διάθεσης, ωστόσο γνωστοποίησε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC.


Πηγή:insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.