Πρωτοποριακή τεχνολογία προβολής μηνυμάτων σε στάσεις λεωφορείων

LG: Πρωτοποριακή τεχνολογία προβολής μηνυμάτων σε στάσεις λεωφορείωνH LG Electronics συνεργάστηκε με τη Master Media System, αναβαθμίζοντας τις στάσεις λεωφορείων σε σύγχρονα interactive μέσα προβολής, ιδανικά για δημιουργικές και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα των εταιρειών αλλά και τις πωλήσεις τους.
Έτσι, για το σκοπό του project, τοποθέτησε σε στάσεις λεωφορείων τις επαγγελματικές οθόνες 72 και 47 ιντσών της LG και τους ψηφιακούς media players της εταιρείας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα digital signage outdoor monitors LG 72WX70MF, LG 47WX50MF και τον καινοτόμο digital signage media player LG NA1100.
Οι επαγγελματικές οθόνες εξωτερικού χώρου της LG έχουν την πιο φωτεινή απόδοση εικόνας με απεικόνιση ανώτερης ποιότητας. Χάρη στην υψηλή φωτεινότητα των 2.100 nits και στο ειδικό φίλτρο QWP, οι εικόνες –τόσο κάθετης όσο και οριζόντιας προβολής– παρουσιάζονται με μοναδική ευκρίνεια από οποιαδήποτε γωνία θέασης.
Το ειδικό φίλτρο Shine Out απορροφά την ηλιακή αντανάκλαση καθιστώντας τις LG οθόνες ιδανικές για εξωτερικούς χώρους.
Με βελτιωμένη διαχείριση της θερμοκρασίας που οφείλεται στον αισθητήρα dual temperature (dual temperature sensor), οι επαγγελματικές οθόνες εξωτερικού χώρου της LG έχουν μεγαλύτερη αντοχή στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος (από 0°C έως 50°C) σε σύγκριση με άλλες outdoor οθόνες της αγοράς, χωρίς κατά συνέπεια να απαιτείται η συνεχής λειτουργία active cooling των monitors συμβάλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.
O ψηφιακός media player LG NA1100 διαθέτει εύκολο και έξυπνο λογισμικό που κάνει απλή τη λειτουργία του συστήματος. Συνδέοντας τον media player με μία οθόνη, η μεταφορά περιεχομένου, όπως δυναμικά διαφημιστικά μηνύματα, πίνακες πληροφοριών και μετάδοση video σε ανάλυση Full HD, γίνονται απλά και γρήγορα.
Με δυνατότητα προβολής πληροφοριών και έκτακτων μηνυμάτων, το προηγμένο σύστημα της LG με τη χρήση του λογισμικού SuperSign δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει το περιεχόμενο που επιθυμεί εύκολα και γρήγορα, χάρη στα προεγκατεστημένα templates περιεχομένου.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της LG με την Master Media System για το συγκεκριμένο project, η LG παρουσιάζει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και προϊόντα ανώτερης απόδοσης, που αντεπεξέρχονται ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.
Εξάλλου, η τεχνολογική υπεροχή, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και η προηγμένη καινοτομία που εφαρμόζει η LG στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει, την καθιστούν έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.
Πηγή:emea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.