Το Kinect της Microsoft για τα Windows με αισθητήρα v2 για προ-παραγγελίες από τον Ιούλιο

Η Microsoft ανακοίνωσε στο BUILD πίσω στον Απρίλιο ότι το Kinect για αισθητήρα v2 Windows και το Software Development Kit (SDK) θα διατίθενται κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Διατηρώντας την υπόσχεσή της, οι προγραμματιστές μπορούν να προ-παραγγείλουν το Kinect για τον αισθητήρα v2 των Windows . Όσοι το κάνουν, θα είναι σε θέση να αρχίσουν τη δημιουργία λύσεων, όπως Windows Store apps για το Kinect πιο μπροστά από όλους τους άλλους.
Οι αισθητήρες που είναι προ-παραγγελίες θα διαθέσιμες τον Ιούλιο. Κατά την περίοδο αυτή, η Microsoft θα κυκλοφορήσει επίσης μια δημόσια beta του SDK του. Αυτό και όλα τα άλλα θα συμβεί λίγους μήνες πριν από το πότε το ευρύ κοινό θα έχει πρόσβαση στο υλικό και το λογισμικό, η Microsoft λέει.
"Χιλιάδες προγραμματιστές ήθελαν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Preview Developer μας, αλλά δεν ήταν σε θέση να το πράξουν στην πραγματικότητα, είμαστε ακόμα στην παραλαβή των αιτήσεων από όλο τον κόσμο. Συνεπώς, για αυτούς και άλλους προγραμματιστές οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Kinect για Windows v2, η επιλογή προ-παραγγελία προσφέρει πρόσβαση στο νέο αισθητήρα πριν από τη γενική διαθεσιμότητα. Να θυμίσουμε, ωστόσο, ότι έχουμε περιορισμένες ποσότητες αισθητήρων για προ-παραγγελία, έτσι ώστε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, "η Microsoft δήλωσε σε blog post .
Αν σας ενδιαφέρει, τα μάτια σας εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προ-παραγγελίες του Kinect για Windows v2, το οποίο έχει $ 199 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.