Η LG παρουσίασε την οθόνη του LG G3

Μία νέα οθόνη της LG με διαγώνιο 5.5 ίντσες ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels) έλαβε σχετική πιστοποίηση για την καταλληλότητα της από τον Νορβηγικό οργανισμό πιστοποιήσεων και δοκιμών ηλεκτρικών συσκευών NEMKO.
Σε σχετικό δελτίο τύπου, η Κορεάτικη εταιρεία αναφέρει ότι τώρα που ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του διεθνούς οργανισμού πιστοποιήσεων NEMKO και το νέο πάνελ της, τύπου LCD, έλαβε πιστοποίηση ότι ικανοποιεί την αναπαραγωγή του χρωματικού πρότυπου RGB στο 100%, η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην μαζική παραγωγή της οθόνης, η οποία θα αποτελέσει βασικό συστατικό της επόμενης ναυαρχίδας της που θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς όπως η ίδια επισημαίνει.
Η ανάλυση QHD σε συνδυασμό με τη διαγώνιο της οθόνης των 5.5 ιντσών, ισοδυναμεί με πυκνότητα εικονοστοιχείων ανά ίντσα ίση με 538ppi, ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό νούμερο.
Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό εντυπωσιακό στοιχείο της οθόνης. Σύμφωνα με την LG, έχουμε να κάνουμε με ένα υπέρλεπτο πάνελ, με μόλις 1.2 χιλιοστά πάχος, το οποίο διαθέτει 1.15 χιλιοστά περιθώριο, το οποίο είναι το λεπτότερο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, και 0.05 χιλιοστά μικρότερο από τα panel που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Η εταιρεία επίσης έκανε γνωστό ότι χάρη σε μία νέα τεχνική διάταξης των εικοστοιχείων, κατάφερε να πετύχει το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στη συγκεκριμένη οθόνη, με αυτό μίας ανάλυσης Full HD.
Πηγή:techtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.