Πληροφορίες για το νέο Call of Duty: Advanced Warfare

Περισσσότερες πληροφορίες για το νεο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty έδωσε στη δημοσιότητα η Activision, με το επίσημο site του Call of Duty: Advanced Warfare, το οποίο είναι πλέον προσβάσιμο. Το παιχνίδι της Sledgehammer "εγκαινιάζει" τον τριετή κύκλο ανάπτυξης για τους τίτλους της σειράς Call of Duty, με τρεις ομάδες ανάπτυξης να αναλαμβάνουν πλέον την κάθε μια από τις ετήσιες κυκλοφορίες των τίτλων της σειράς της Activision.
Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, το ρόλο του αρχικακοποιού στο παιχνίδι αναλαμβάνει ο γνωστός ηθοποιός Kevin Spacey, ο οποίος υποδύεται τον Jonathan Irons, επικεφαλή της Atlas Corporation, της μεγαλύτερης ιδιωτικής στρατιωτικής επιχείρησης στον μελλοντικό κόσμο του παιχνιδιού. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα το έτος 2054, όπου η εν λόγω εταιρεία έχει αποκτήσει τη δύναμη να αλλάξει τον μελλοντικό αυτό κόσμο.
Οι παίκτες χειρίζονται στρατιώτες οι οποίοι φέρουν ισχυρούς εξωσκελετούς, που προσδίδουν στους παίκτες ενίσχυση στην κίνησή τους, με τα κάθετα άλματα να είναι πλέον δυνατά, ενώ ενισχυμένα είναι και άλλα χαρακτηριστικά, όπως η δύναμη, η αντοχή και η ταχύτητα, εξαιτίας των νέων biomechanics που έχουν εισαχθεί στο παιχνίδι. Οι νέες αυτές δυνατότητες αλλάζουν ουσιαστικά και τον τρόπο που προσεγγίζει ο κάθε παίκτης πλέον τις μάχες στο Call of Duty: Advanced Warfare.
Όσον αφορά το οπλοστάσιο στον νέο τίτλο της σειράς, αυτό θα συμβαδίζει με το μελλοντικό setting του, όπου παρουσιάζονται εξελιγμένα όπλα και εξοπλισμός, αλλά και καινούργια τεχνολογία και οχήματα, όπως hoverbikes. Υπάρχει επίσης επιλογή μεταξύ συνηθισμένων πυρομαχικών και κατευθυνόμενων σε ενέργεια, που δίνουν νέα δυναμική στο gameplay.
Το Call of Duty: Advanced Warfare θα διατεθεί σε PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One στις 4 Νοεμβρίου, ενώ στο πρώτο διάστημα της κυκλοφορίας του τίτλου θα διατεθούν αποκλειστικά (για ένα χρονικό διάστημα), κάποια DLC πακέτα για τα Xbox One και Xbox 360. Ακολουθούν κάποιες εικόνες από το παιχνίδι, καθώς και τα εξώφυλλα για κάθε ξεχωριστή έκδοσή του, όπως επίσης και το reveal trailer του Call of Duty: Advanced Warfare που είχε κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.