Τα ανδρικά εσώρουχα που σταματούν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Προστατέψτε την «οικογένειά» σας από το κινητό σαςΣτις μέρες μας σχεδόν οι πάντες κυκλοφορούν με ένα κινητό τηλέφωνο επάνω τους, ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή με ασύρματη σύνδεση.

Ωστόσο, οι ειδικοί τονίζουν ότι υπάρχουν αρκετές αποδείξεις που συνδέουν τις συσκευές αυτές με την ανδρική ανικανότητα, την υπογονιμότητα και τη μειωμένη ποσότητα σπέρματος.

Ο φυσικός Joseph Perkins από το Λονδίνο, αποφασισμένος να σώσει την… «οικογένειά» του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, δημιούργησε μια σειρά από εσώρουχα που προστατεύουν τα ανδρικά γεννητικά όργανα από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Το ύφασμα περιέχει ένα ειδικό πλέγμα αργύρου, το οποίο προστατεύει το χρήστη από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα, τις ταμπλέτες και άλλες φορητές συσκευές, δημιουργώντας το λεγόμενο «κλωβό Faraday».

Ο «κλωβός Faraday», πήρε το όνομά του από τον εφευρέτη του Michael Faraday, και χρησιμοποιείται για την προστασία των ηλεκτρονικών από παρεμβολές που μπλοκάρουν το ρεύμα.

Για τη δημιουργία της σειράς ανδρικών εσωρούχων Wireless Armour χρησιμοποιήθηκαν λεπτές κλωστές από ασήμι, οι οποίες υφάνθηκαν μαζί με το βαμβάκι κατά το στάδιο παραγωγής, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ύστερα από δοκιμές βρέθηκε ότι παρείχαν 99,97% προστασία από την ακτινοβολία Wi-Fi.


The underpants that protect your privates from phone radiation03:18reEmbedit
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.