Στις 18 Μαρτίου ξεκινά στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο για το Διαδίκτυο του μέλλοντος

Μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη του Future Internet Assembly  FIA Athens 2014 που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κόσμο, στον χώρο του Διαδικτύου του Μέλλοντος.

Με βασικό άξονα τη διαμόρφωση του νέου διαδικτυακού τεχνολογικού τοπίου με την ολοκλήρωση λογισμικού, δικτύου και υπολογιστικού νέφους, το συνέδριο θα συγκεντρώσει κορυφαίους εκπροσώπους του ακαδημαϊκού χώρου, εταιρειών προηγμένων δικτυακών τεχνολογιών, υποδομών, εφαρμογών, υπηρεσιών και περιεχομένου, αλλά και αξιωματούχους και εμπειρογνώμονες από δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς από όλη την Ευρώπη.

Το FIA Athens 2014 πραγματοποιείται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών έως τις 20 Μαρτίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου θα συμμετέχουν πάνω από 40 έργα, σε επτά θεματικούς τομείς: NetFutures, FIRE, ConnectedSmartCities, FI-PPP, CloudComputing, SoftwareandServices, NetworkTechnologies, InternationalCooperation, ενώ θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 40 παρουσιάσεις με αφίσες.

To FIA Athens 2014 διοργανώνεται από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνιακά Δίκτυα, Περιεχόμενο και Τεχνολογίες – CONNECT της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το συνέδριο θα καλωσορίσειο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Βασιλάκος και εκπρόσωποι της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Neelie Kroes.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.