Kingo Android Root: Ο βασιλιάς του root με υποστήριξη σε πάνω από 200 Android συσκευές!


Τα εργαλεία που μπορούν να δώσουν δικαιώματα διαχειριστή (root) σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, άρχισαν να εξαφανίζονται σιγά σιγά μετά την έλευση του Android 2.3 Gingerbread, όπου και έκλεισαν πολλά κενά ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα. Παρά τα προβλήματα λοιπόν, το Kingo Root είναι μία ευχάριστη έκπληξη από την Κίνα η οποία υποστηρίζει πάνω από 200 συσκευές προσφέροντας παράλληλα ένα πανεύκολο και σύγχρονο γραφικό περιβάλλον.

Υποστηρίζει λοιπόν πάνω από 200 συσκευές από γνωστούς και άγνωστους κατασκευαστές μεταξύ των οποίων τις Google, HTC, Samsung, Sony, LG, Motorola, Asus, Acer, Huawei, Lenovo, Alcatel και Micromax (πλήρης λίστα εδώ). Εκτός από το root μπορεί να κάνει και unroot στις συσκευές μας, ενώ κατά τη διαδικασία εγκαθιστά και τον ανάλογο driver στον υπολογιστή μας, άρα δε χρειάζεται να κάνουμε σχεδόν τίποτα παραπάνω. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει στη συσκευή μας είναι ο "Εντοπισμός σφαλμάτων" (USB debugging) και φυσικά να τη συνδέσουμε στον υπολογιστή μας μέσω USB. Τόσο απλό!

Μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του και φυσικά περιμένουμε να μας ενημερώσετε για το ποιες συσκευές καταφέρατε να rootάρετε μαζί του. - See more at: http://www.doctorandroid.gr/2014/01/kingo-android-root-root-200-android.html#sthash.QSTsKNRn.dpuf


Πηγή:doctorandroid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.