Νέα gaming motherboards με κορυφαία χαρακτηριστικά:Gigabyte G1.Sniper Z5S και G1.Sniper Z5

H Gigabyte ανακοίνωσε δύο νέα gaming motherboards υψηλών προδιαγραφών για τους χρήστες που αποζητούν κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και όταν παίζουν παιχνίδια, κάτι που όπως ξέρουμε, συνήθως δεν επιτυγχάνεται εύκολα μέσα από μια μητρική κάρτα. 
Τα δύο νέα μοντέλα, G1.Sniper Z5S και G1.Sniper Z5 υπάγονται στην πλατφόρμα της Intel με το chipset Z87 και το socket LGA1150 για την τοποθέτηση επεξεργαστών Intel "Haswell", Core i 4ης γενιάς. Θα φέρουν σχεδόν πανομοιότυπο σχεδιασμό και όμοια χαρακτηριστικά, όπως την τεχνολογίας AMP-UP της Gigabyte η οποία ενισχύει το υποσύστημα ήχου με το dedicated quad core chip, Sound Core3D της Creative kai Bi-Polarized πυκνωτές. 
Όπως αναφέραμε, φέρει "Killer" χαρακτηριστικά, όπως το Qualcomm Atheros Killer E2201 NIC, το chip που αναλαμβάνει την μείωση της υστέρησης στην διατεγαγωγή των δεδομένων μέσω της θύρας Gigabit Ethernet με συνέπεια την μείωση του λεγόμενου latency κατά την διάρκεια του online gaming. 
To G1.Sniper Z5S φέρει 4 x DDR3 DIMMs για ισάριθμα αρθρώματα μνήμης έως 32GB. Διαθέτει εξόδους εικόνας D-Sub, DVI-D και HDMI. Ως προϊόν που απευθύνεται σε gamers δεν θα μπορούν να λείπουν και οι πολλαπλές θύρες PCI-Express για την σύνδεση... πολλαπλών καρτών γραφικών. Συνολικά φέρει 3 x PCI-Express 3.0 (x16, x8 και x4) και 4 x PCI-Express 2.0 x1 ενώ υποστηρίζει τις τεχνολογίες 3-Way CrossFireX και 2-way SLI. 
Στις υπόλοιπες συνδέσεις βρίσκουμε συνολικά 4 x USB 3.0, 3 x USB 2.0 και 6 x SATA III 6.0Gbps θύρες. Οι τιμές τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του G1.Sniper Z5. 

Πηγή:ghz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.