Η δύναμη 68 anti-malware προγραμμάτων σε μια πλατφορμα σάρωσης για απόλυτη προστασία στον υπολογιστή σας

Το HerdProtect είναι μια δεύτερη γραμμή άμυνας μια πλατφόρμα σάρωσης κακόβουλου λογισμικού που τροφοδοτείται από 68 anti-malware προγράμματα στο "σύννεφο". Δεδομένου ότι κανένα anti-malware πρόγραμμα δεν είναι τέλειο όσο αφορά τον χρόνο το HerdProtect χρησιμοποιεί μια «αγέλη» από πολλαπλές μηχανές για να εξασφαλισθεί η ευρύτερη κάλυψη και την ταχύτερη δυνατή ανίχνευση. Ως δεύτερη γραμμή άμυνας της λύσης anti-malware, HerdProtect είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με οποιοδήποτε υπάρχον πρόγραμμα anti-virus που έχουν ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή του χρήστη.

Η μηχανή ανίχνευσης HerdProtect λειτουργεί με την παρακολούθηση των ενεργών αντικειμένων (διαδικασίες, ενότητες, οδηγοί, κ.λπ.) στον υπολογιστή ενός χρήστη, καθώς και τα εκατοντάδες σημεία εκτέλεσης αυτόματης εκκίνησης (ASEPs). Ως νέα αντικείμενα, όπως οι διαδικασίες γίνονται ενεργοί στο σύστημα, HerdProtect θα χρησιμοποιήσει ένα ασφαλές δίκτυο "σήραγγα" για να σαρώσετε το αντικείμενο για κακόβουλο λογισμικό κατά των μηχανών από τα κορυφαία 68 anti-malware σαρωτών. Με τη σάρωση στο σύννεφο όλες οι επεξεργαστηκές εντατικές δραστηριότητες που εκτελούνται ανεξάρτητα από τον υπολογιστή του χρήστη. Ανάλογα με τα συνολικά αποτελέσματα της σάρωσης, ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να κρατήσει τον υπολογιστή του μακριά από γνωστές απειλές κακόβουλου λογισμικού.


Κατεβάστε το από εδώ.

Η πρώτη έκδοση του HerdProtect (προσεχώς) είναι ένας απλός σαρωτής. Ένας χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει αυτό το φορητό σαρωτή για κάθε συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο υπολογιστή και να σαρώσει ολόκληρο τον υπολογιστή τους για γνωστό κακόβουλο λογισμικό σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Ω ναι, και το HerdProtect είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.