Χρησιμοποιείστε 4GB RAM πλήρως στα Windows 7 (32 bit)

Οι περισσότεροι που χρησιμοποιείτε Windows 7 (32 bit) έκδοση αντιμετοπίζεται ένα πρόβλημα στην μνήμη RAM και αυτό γιατί τα Windows σε αυτή την έκδοση δεν αναγνωρίζουν την πλήρη RAM των 4GB.Γιατί είναι κλειδωμένο από τα Windows. Τώρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλήρως την μνήμη 4GBRAM με ένα πρόγραμμα κώδικα που δημιουργεί ένα αντίγραφο του πυρήνα αρχείου Windows 7 του  "ntkrlpa.exe" και αυτόματα το αποθηκεύει ως "ntkrllCE.exe" και έτσι δημιουργεί ένα επιπλέον μενού εκκίνησης στα Windows 7 και προσθέτει το νέο αυτό αρχείο του πυρήνα σε αυτό. Δηλαδή θα εμφανίσει στην εκκίνηση 2 επιλογές.


Κατεβάστε το πρόγραμμα από εδώ και στην συνέχεια απενεργοποιήστε το Antivirus που έχετε γιατί θα "χτυπήσει" και θα εμφανίσει ότι αυτό το αρχείο είναι ιός ενώ δεν είναι.

Στην συνέχεια ανοίξτε το 4gb-ram-patch.rar και κάντε κλικ στο Patch x86 Ramlock και στην συνέχεια κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας.

Μετά κατά το boot θα σας εμφανίσει δυο επιλογές συνδεθείτε με το Windows 7 without DDR-RAM Lock

Μετά την συνδέσει θα σας εμφανίσει κάτω δεξιά στην οθόνη σας την παρακάτω εικόνα.

Ανοίξτε το αρχείο patch πάλι και κάντε κλικ στο Remove Watermark και κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας.
Όταν ξαναμπείτε στα Windows ανοίξτε ξανά το RamPatch και κάντε κλικ στο start msconfig.

Τώρα κάντε κλικ στην καρτέλα Boot και επιλέξτε τη νέα επιλογή εκκίνησης και κάντε κλικ στο "Set as default"(Ορισμός ως προεπιλογή).


Εάν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να κάνετε αυτήν την επιλογή εκκίνησης ως προεπιλεγμένη επιλογή εκκίνησης σας, τότε παραλείψτε αυτό το βήμα και απολαύστε τα Windows 7 32bit με 4GB RAM.

2 σχόλια:

  1. Επίσης αυτό το οποίο ξέχασα να αναφέρω είναι ότι αναγνωριζει και παραπάνω από 4GB μνήμης ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Γιώργο. Μπαίνεις σε safe mode και κάνεις system restore το να αντιγράψω το αρχείο δεν το έχω δοκιμάσει...ακόμα δεν ξέρω τη μπορεί να συμβεί..σε ευχαριστώ για την παρατηρήσει.

      Διαγραφή

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.