Blogger templates

I Support the Bring Them Back Campaign

3 Οκτ 2013

Μπλοκάρετε τα αιτήματα από παιχνίδια και εφαρμογές στο Facebook

Δεν γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι για εσάς, αλλά εμείς έχουμε κουραστεί με τις συνεχείς προσκλήσεις για παιχνίδια και εφαρμογές στο Facebook. Αν και όλοι λίγο πολύ έχουμε παίξει παιχνίδια στο internet, οι συνεχείς προσκλήσεις είναι ιδιαίτερα κουραστικές, κάτι σαν spam, και επιπλέον θα πρέπει να δώσετε και εξηγήσεις στους διαδικτυακούς φίλους σας γιατί δεν παίζετε μαζί τους.
Οι φίλοι σας στο facebook, έτσι κι αλλιώς, θα συνεχίσουν να παίζουν παιχνίδια ή να μοιράζουν εφαρμογές με όσους ενδιαφέρονται, όποτε μην αισθάνεστε «χάλια» που δεν τους κάνετε το χατίρι.
Ο πιο απλός τρόπος βέβαια είναι να τους πείτε να μην σας ξαναστείλουν τέτοιου είδους μηνύματα ή και να αγνοήσετε εντελώς τις προσκλήσεις ή ακόμα να αφήσετε την ειδοποίηση να είναι ενεργή για μήνες, αλλά υπάρχουν τρόποι για την αποφυγή τους πολύ πριν εκδηλωθούν.
Το Facebook σας δίνει την δυνατότητα να απαγορεύσετε σε άλλους χρήστες να σας στέλνουν εφαρμογές, παιχνίδια, εκδηλώσεις καθώς επίσης σας επιτρέπει να μπλοκάρετε και συγκεκριμένες εφαρμογές.
Είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία και απαιτεί μόνο μερικά κλικ. Απλά πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και επιλέξτε «Ρυθμίσεις απορρήτου» και στη συνέχεια το «Μπλοκάρισμα» στην αριστερή καρτέλα.
Αν θέλετε να επιλέξετε από ποιες συγκεκριμένες εφαρμογές και παιχνίδια δεν θα έρχονται ειδοποιήσεις, πληκτρολογήστε τα ονόματα των εφαρμογών αυτών στο «Μπλοκάρισμα εφαρμογών» που είναι στο τελευταίο πεδίο της σελίδας. Όταν μια εφαρμογή επιλεγεί να μπλοκαριστεί, δεν θα μπορεί πλέον να επικοινωνήσει μαζί σας ή να πάρετε οποιαδήποτε πληροφορία για αυτήν από το Facebook.
Και δεδομένου ότι και οι προσκλήσεις για παιχνίδια και εφαρμογές είναι εξίσου ενοχλητικές, το Facebook σας δίνει την ευκαιρία να απαγορεύσουμε στους φίλους μας να μας στέλνουν αιτήσεις εφαρμογών χωρίς να απαιτείται να τους διαγράψουμε από φίλους ή να τους μπλοκάρουμε τελείως χάνοντας έτσι τα υπόλοιπα μηνύματα από αυτούς.
Για να το πετύχετε μπορείτε απλά να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τα ονόματα των φίλων σας στο πεδίο «Μπλοκάρισμα προσκλήσεων για εφαρμογές» από την ίδια σελίδα (εφαρμογές νοούνται και τα παιχνίδια). Εύκολη εργασία αφού μόλις πληκτρολογήσετε το πρώτο γράμμα του ονόματος θα σας εμφανιστεί λίστα των αντίστοιχων φίλων σας. Μόλις λοιπόν μπλοκάρετε κάποιον, το Facebook αυτόματα να αγνοήσει τις μελλοντικές αιτήσεις εφαρμογών από το συγκεκριμένο άτομο.
Υπάρχει και αντίστοιχο πεδίο στην σελίδα για «μπλοκάρισμα προσκλήσεων σε εκδηλώσεις» με αντίστοιχη διαδικασία και διακοπή των προσκλήσεων για κάποια εκδήλωση από φίλους σας που έχουν πολύ έντονη κοινωνική ζωή!!!
Φυσικά, για να επιτρέψετε ξανά την αποστολή προσκλήσεων από κάποιον είναι αρκετά εύκολο και απλά απαιτεί να κάνετε κλικ στο κουμπί «Ξεμπλοκάρισμα» που είναι δίπλα στο όνομα του φίλου σας ή της εφαρμογής.
Τέλος υπάρχει και το πεδίο «Μπλοκάρισμα χρηστών» που δεν επιτρέπει σε συγκεκριμένους φίλους σας να βλέπουν το timeline σας και το τι γράφετε, εκτός βέβαια των μηνυμάτων που αποστέλλονται σε κάποια ομάδα και που ανήκετε και οι δύο.
Πηγή: iguru.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου