Η "φωτεινή" παρουσίαση της Apple σήμερα με ζωντανή κάλυψη

Σήμερα 10 Σεπτεμβρίου και στις 20.00 ώρα Ελλάδος η Apple θα κάνει την πρώτη της μεγάλη παρουσίαση κάποιου προϊόντος μετά την τελευταία που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2012 ενώ παράλληλα αυτό θα είναι το δεύτερο event της μέσα στο 2013 μετά από το συνέδριο WWDC. Τεράστια αντίθεση λοιπόν σε ότι κάνει ο ανταγωνισμός δηλαδή Samsung, HTC, LG, Sony, Motorola, Nokia, και BlackBerry με πάρα πολλά event μέσα στον χρόνο.Αυτό το γεγονός βέβαια δεν σημαίνει πως θα δούμε τα πάντα σήμερα από την Apple σε ένα μόνο event. To σημερινό ”This should brighten everyone’s day” event θα λάβει χώρα στα κεντρικά της Apple στο Cupertino στο επονομαζόμενο Town Hall της εταιρείας, εκεί είχε γίνει και η παρουσίαση του iPhone 4S και όπως γνωρίζετε ο χώρος είναι αρκετά μικρός.
Για πρώτη φορά στην ιστορία η Apple θα μας παρουσιάσει δύο iPhone και όχι ένα και έτσι αναμένουμε να δούμε τον διάδοχο του iPhone 5 το iPhone 5S  καθώς και ένα ακόμη οικονομικότερο μοντέλο, με τα μάτια της Apple στραμμένα στην Κίνα, το iPhone 5C.Πέρα από αυτές τις συσκευές θα μας δείξει η Apple τίποτα άλλο; Δείτε παρακάτω τι πιστεύουμε πως θα δούμε αλλά δεν θα δούμε στο σημερινό event της Apple.
H δική μας ζωντανή κάλυψη του event θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 19.30. Περισσότερες πληροφορίες για το event μας αλλά και για τον μεγάλο μας διαγωνισμό κατά την διάρκεια της κάλυψης μας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.