Το Armies of Exigo στα ελληνικά! (Κατέβασε το!)

Το Armies of Exigo τώρα στα ελληνικά είναι ένα επικό παιχνίδι φαντασίας που προσφέρει μία μοναδική ιστορία. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα παιχνίδια δράσης, η μάχη εδώ γίνεται ανάμεσα στις δυνάμεις πάνω και κάτω από το έδαφος.
Το παιχνίδι είναι τοποθετημένο στον κόσμο του Exigo. Είναι ένα μέρος όπου τα πλάσματα είναι απελευθερωμένα από κάθε είδους ενόχλησης. Παρόλα αυτά, η ειρηνική ζωή τους απειλείται από τις δυνάμεις του Έκπτωτου από τον υπόκοσμο.
Στο Armies of Exigo, η ευημερία και η αρμονία της ζωής πάνω από το έδαφος μπορεί να επανακτηθεί με τη δημιουργία μίας συμμαχίας. Η συμμαχία αυτή αποτελείται από διάφορα πλάσματα της Αυτοκρατορίας όπως είναι τα ξωτικά και οι μάγοι.
Ο παίκτης έχει την ελευθερία να επιλέξει την φατρία που θέλει να ελέγχει. Μπορεί να γίνει μέρος της συμμαχίας της Αυτοκρατορίας ή αντίθετα, να βοηθήσει τον Έκπτωτο και τα πλάσματα του.
Το πεδίο μαχών περιλαμβάνει δύο μέτωπα, υπάρχει ένας χάρτης που μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη στην ολοκλήρωση της αποστολής του. Το Armies of Exigo επίσης αφήνει στον παίκτη την ελευθερία να τροποποιήσει το περιβάλλον του ανάλογα με τα στρατηγικά του σχέδια.

Κατεβάστε την ελληνική γλώσσα από εδώ.(Ο σύνδεσμος προς το παρόν δεν λειτουργεί

Κατεβάστε το παιχνίδι από εδώ.(Torrent)

Απαιτήσεις:
  • 1.5 GHz or better
  • 384 MB of RAM
  • 8X of faster CD/DVD ROM
  • Windows 98/ME/2000/XP/7/8/10
  • DirectX 9.0c
  • 64 MB of VRAM
  • 1.5 GB of Hard Drive Space


 



Οι ανάρτηση ανανεώθηκε στις 12/08/2016

1 σχόλιο:

  1. Δεν γίνεται γιατί το είχε ανεβάσει κάποιος τρίτος και για δικούς του λόγους το κατέβασε αν κάποιος το έχει κατεβάσει στις αρχές η ξέρει κάποιον σύνδεσμο ας ειδοποιήσει Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.