Photoshop Lightroom 5 κυκλοφόρησε επίσημα από την Adobe

Κυκλοφόρησε σήμερα και επίσημα το Photoshop Lightroom 5 από την Adobe, η επαγγελματική πρόταση της εταιρείας στην διαχείριση και επεξεργασία φωτογραφιών, μετά από μια περίοδο beta δοκιμών με νέες εντυπωσιακές λειτουργίες αλλά και βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.
Συγκεκριμένα, θα βρείτε 6 νέα χαρακτηριστικά στο Lightroom 5 που αξίζει να αναφέρουμε: Advanced Healing Brush, Upright, Radial Gradient, Smart Previews, Video Slide Shows και Photo Books. Παράλληλα έχουν βελτιωθεί η οργάνωση φωτογραφιών με βάση την τοποθεσία, η μετατροπή σε ασπρόμαυρο, η συνεργασία με το Photoshop, ενώ υποστηρίζεται πλήρως η αρχιτεκτονική 64-bit.
Αναλυτικά θα βρείτε όλες τις νέες λειτουργίες και δυνατότητες του Photoshop Lightroom 5 εδώ. Όσον αφορά την αγορά της εφαρμογής έχετε τις εξής επιλογές: η πλήρης έκδοση θα σας στοιχίσει $149 ενώ εάν αναβαθμίζετε από την έκδοση 4 υπολογίστε μόνο $79. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε ετήσια συνδρομή στο Creative Cloud για πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της σουίτας με $49.99/μήνα.

Πηγή:macuser.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.