Η HTC παρουσίασε για πρώτη φωτογραφία του HTC M7

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέα εκπροσώπου της HTC στην μεγάλη κατηγορία των smartphones είναι γεγονός. Πρόκειται για το HTC One (Μ7), το οποίο θα παρουσιαστεί σε επερχόμενη έκθεση στις 19 Φεβρουαρίου.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε, η ομάδα του Evleaks, που γενικά είναι γνωστή για της έγκυρες πηγές της και σπάνια πέφτει έξω σε μία φήμη ή διαρροή. Πριν λίγες ώρες λοιπόν δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού της Twitter την πρώτη φωτογραφία της νέας συσκευής που έρχεται να ανταγωνιστεί τα κορυφαία smartphones της αγοράς.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το νέο HTC Μ7 θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 1080p και πυκνότητα εικονοστοιχείων 468ppi, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,7GHz από την Qualcomm, 2GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 13 megapixel και λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean με περιβάλλον HTC Sence 5.

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες, από την ίδια την εταιρία, που ίσως ανακοινώσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και την τιμή διάθεσης στην αγορά.

Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.